Matix2115 1 Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Nick : Matix Wycinek z konsoli: https://prnt.sc/w34LGgIrASHn Serwer : FFA MIRAGE PL/EN Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=Matix Wyjasnienie: Wczoraj nie miałem czasu obejrzeć tego demka a tamat został zamknięty . http://670562.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1684614721-1684617142.zip [18:30] 7:40 wcelowanie przez ścianę (typu zapomniał że jest tam ściana) 10:08 przeskok w timing 11:15 runda kill w leaderze+przed conectorem 15:24 cała runda (nienaturalny skok celownika przy pierwszym killu+wcelowywanie się przez ściany) 24:37 wcelowanie przez paczki 25:23 wcelowanie przez ściane, i wiele innych sytuacji gdzie wcelowywuje się przez ściane celując np. pod przeciwnikiem przez ścianę, gdzie każdy inny normalny gracz patrzy w pierwszy kąt gdzie przeciwnik może wyjść 7:40-Według demka na 7:40 nic sie nie działo//Zapewne chodzi o strzał w 7:38 jak spowolnicie demko albo zatrzymacie zauwazycie oponenta na pałacach którego chciałem zabić onetapem ale za słabo przeciągnąłem myszke 10:08-Przeskok w timing (tu sie zgadza jak przeładowywałem awp) przeciwnika który zabił ziuta z mojego teamu wiec wiedziałem ze tam jest? i próbowałem go zabić Flickiem? 11:15- Po 1 akcja zaczyna sie w 1:50 w momencie zabicia typa na underze tam tez słychac jak ziutek wchodzi po drabinie w leaderze wiec gdzie tu jest problem? 15:24 1 frag słychac jak typ chodzi w oknie nie widze zadnego problemu? 2 frag jak zrobisz demko 1/4 lub 1/2 widać doskonale ze widze normalnie tam goscia kup okulary kolego sprawdzający demko 3/4 frag normalne zabójstwa 24:37-gosc zabił mojego sojusznika wychyliłem i strzeliłem normalny strzał? 25:23 Wziąłem pod uwage całą runde od 25:07 25::07- 1 frag doskonale słychać w które miejsce zeskakuje i w te miejsce tez mniej wiecej celuje//normalny frag 25:22- widac jak gosc strzela do innego CT za moimi plecami wiec normalny strzał?? wiedziałem gdzie mmniej wiecej jest przeciwnik 25:28- strzelanie z mida do connecta + kilkukrotnie wychylałem na mida normalne strzały? 25:34- widziałem jak wskoczyl i sie wcelowałem tez normalny frag? Chyba na tyle wystarczy rozpisałem wszystkie momenty za które dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 11 minut temu, Matix2115 napisał(a): Wyjasnienie: Wczoraj nie miałem czasu obejrzeć tego demka a tamat został zamknięty . Nie dałeś znać w temacie, że nie masz czasu, a wchodziłeś na forum parokrotnie przez ten czas. Miałeś też przy okazji podesłać te wszystkie swoje klipy Cytat Mam zrobione klipy z wczorajszych akcji więc mogę podesłać . Czego nie zrobiłeś, więc temat został zamknięty na Twoją niekorzyść za brak zaangażowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi