wenzdey094 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 1.Twój Nick: No Wh Style$ || Kolorowy? 2.Nick admina/gracza który zawinił: Magiczny_Kszystof 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: Dziś okolo godziny 15:37 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Screen http://imageshack.us/f/845/magicznyssy.png/ 6.Opis sytuacji: Dużo osób pisało na u@ o 2 cziterach on nagle komuś innemu zrobił ss'y i jeszcze podczas gry. W ogóle nie chce mu się z tym nic robić jeszcze -.- mu zablokowal czat @@/@, i myślał że nie ma admina i powiedział "to dobrze przynajmniej rezygnacji nie musze składać" I gdy napisałem mu z 5 razy o cziterach i spytałem czy to ogarnie on powiedział "narazie" i poszedł i to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ehm to to jest mocne nie wiem nawet co powiedziecSysiu zawiodłes mnie :-( To 2 skarga na ciebie i to powazna chyba stracisz admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumcia :D 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nom A tak w ogóle to mi bana odblokujcie a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Nie widziałem u@ ponieważ say miałem zepsuty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja napisałem później, to Krzysiek zbanował go, ale nie wiem co się stało, pojechałem na zakupy i auto umyć do myjni :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Krzychu jaki say? Ze mną na say normalnie pisałeś... To może tylko u@ Ci nie działało proszę cię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 MIAŁ WYŁĄCZONY U@ BO WYŁĄCZYŁEM ADMINOM U@ PRZEZ MÓJ BŁĄD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 To nie zmienia faktu że robił ss'y podczas gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Co do grania i dawania ss'ow to admin dostaje 1 ostrzeżenie,jeśli się to powtórzy straci adma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi