zaPPer 7 Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Proponuję wprowadzić zapisywanie statystyk w tabeli po wyjściu z serwera. Niejednokrotnie miałem taką sytuację, że wywaliło mnie z gry w połowie meczu i po powrocie na serwer z 30 zabójstw zrobiło się 0, przez co nie dostałem żadnych bonusów za top3 mapy. Na innych serwerach, np. FFA jest coś takiego, że statystyki się zapisują i za pomocą komendy !rs można je zresetować (zazwyczaj ta komenda jest dostępna tylko dla VIPA, więc tu też tak można zrobić i przy okazji będzie dodatkowa zachęta do zakupu VIPA). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Teraz, zaPPer napisał(a): za top3 mapy Zapisywanie statystyk i tak nic nie da, bo TOP3 nie bierze z tabeli, ponieważ ta odejmuje np: za samobójstwo, a zliczam tam osobno fragi gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaPPer 7 Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 (edytowane) No to jak to zlicza jakoś osobno to fajnie jakby dodawało te kille z poprzedniej sesji przed disconnectem, np. Wbiłem 30 killi, wywaliło mnie po czym dołączam ponownie, zabiłem 3 typków i finalnie mam w tabeli 3 kille, a przy tym podliczaniu za TOP3 się zlicza do 33 killi Edytowane 10 Lipca 2023 przez zaPPer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelul 55 Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Nikt nie ma problemu z tym ze wywala kogoś z serwera (chyba ze brak vipa i full serwer) ale to w takim przypatku wystarczy kupic vipa za smieszne pieniądze. a jeśli nadal wywala to proponuje zreinstalowac csa lub zrobic spojnosc plikow, jesli błąd nadal występuje to zmiana komputera pomaga XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaPPer 7 Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 8 godzin temu, Kelul napisał(a): Nikt nie ma problemu z tym ze wywala kogoś z serwera (chyba ze brak vipa i full serwer) ale to w takim przypatku wystarczy kupic vipa za smieszne pieniądze. a jeśli nadal wywala to proponuje zreinstalowac csa lub zrobic spojnosc plikow, jesli błąd nadal występuje to zmiana komputera pomaga XD Nie chodzi mi o nagminne wywalanie przez zapełniony serwer lub spójność plików, po prostu z 2/3 razy mnie wywaliło przy 30 killach i się zdziwiłem, że statystyki się nie zapisują, bo na innych serwerach tak jest, przy czym serwerownia by na tym skorzystała, bo komenda !rs do resetowania statów jak ktoś robi 0 0 7 byłaby dostępna tylko dla VIPA tak jak to jest na większości polskich serwerów, stąd taka luźna propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 41 minut temu, zaPPer napisał(a): prostu z 2/3 razy mnie wywaliło przy 30 killach Ale za co Cię dokładnie wywaliło może tak, bo sv_pure przecież też jest na 0, bo jak za brak VIP, to odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi