Diablox9 505 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Nasz kanal : www.youtube.com/csclassictvJezeli chcesz zeby kanal sie bardziej rozwijal , to wejdz tutaj ! http://admf.co/?EQTKMKE i zrob konto.Pozdrawiam Diablox9. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 STATUS : 214 SUBSCRIBE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 I moje popisy Obrób resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Podpinam pod forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013   Podpinam pod forum Juz widzialem dzieki Tylko szkoda ze tak malo widoczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Baner wstępny jak coś pisać na pw to poprawię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Dobry pomysł. Jednak Panie Moderatorze, pisz Pan do mnie z zachowaniem jakiejś namiastki ortografii... Co jak co, ale moderator powinien znać język polski. Chyba nie istnieje takie słowo jak "rozwinoł"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Dobry pomysł. Jednak Panie Moderatorze, pisz Pan do mnie z zachowaniem jakiejś namiastki ortografii... Co jak co, ale moderator powinien znać język polski. Chyba nie istnieje takie słowo jak "rozwinoł"...Nie wiem czy wiesz panie adminie FFA ale ja mieszkam za granica i nie mam polskich znakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Widzę Panie Moderatorze, że jednak nie załapałeś. Jakbyś napisał "zniknal", to bym zrozumiał. Ale napisałeś "zniknol" i teraz mówisz, że to brak polskich znaków. Brakuje Ci A na klawiaturze może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Bolu czepiasz się jak gówno kibla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Tak, czepiam się. Robię to, ponieważ to jest moderator i powinien znać ortografię. To chyba jeden z obowiązkowych wymagań. Sam masz przecież kilka ten śmieszny podpis, żeby pisać poprawnie po polsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Tak mam ale zauważ,że każdy popełnia błędy,a ten podpis jest przeciw lenistwu ortograficznemu.Nie jest to manifestacja swojego ogarnięcia w ortografii bo jak już napisałem błędy popełnia każdy.Tobie to się chyba wydaje,że jesteś bardzo złożony ale uwierz mi,że tak naprawdę to jesteś bardzo prosty w konstrukcji.Przedstawiasz syndrom klasycznego krajana który zna sie na medycynie,polityce,prawie itp itd,a tak naprawdę to szczerze mówiąc gówno wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Oczywiście, że gówno wiem. Wiem, że nic nie wiem Nie chcę robić spamu, więc nie wdaję się w kolejną dyskusję z tobą, chociaż jak zawsze mnie prowokujesz. No cóż, widać, że zwrócenie uwagi na oczywistą niewiedzę (nie błąd) jest tutaj strasznie piętnowane. Mam nadzieję, że kanał YT się rozwinie, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Balu a ty już musiałeś, teraz mówię do :Pan UżytkownikPan Admin FFaPan Moderator Nie ma kłótni inaczej po warnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ogar ;ddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Boze bolu ... fajny pomysl ale na obecna chwile nie jest 64 subskyrbcji tylko 214 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi