HoFmaN 32 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 O popre tu kolege VAN, może złożę z czasem podanie to o jednego bedzie wiecej (Admina) :disdain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 nie znalem tego ale ciekawe ciekawe rozwiazanie neich sie karol wypowie albo damian jak bardzo obciazy to serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 vote na małą mape jest kotne i potrzebne (nocni i poranni gracze doskonale o tym wiedzą). Proponowałbym dodać do "małych map" - poza mapcyclem - fy_pool_day, fy_snow i jeszcze jakieś małe fajne gadziny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jak wroce z delegacji to postaram sie zobaczyć jak ten plugin dziala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja sie postaram zrobic nowa paczke rs'ów na serwer, tylko niech ktoś podpowie ile ma byc nowych nutek. Do wieczora powinienem sie wyrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Hofman zapraszam http://forum.cs-classic.pl/topic/17075-propozycje-roundsound-ffa/ Chetnie poslucham co masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mam propozycje xdPrzydałoby się dodać jeszcze z dwie małe mapy żeby było można zmienić jak mało osób, bo gramy od 23 w górę awp_india i aim_map, a to sie robi nudne. Wciąż grać to samo. Jak by były inne mapy byłoby o wiele fajniej grać. Ja proponuje dodać fy_snow i jeszcze coś. Proszę graczy o propozycje map jakie można by dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Granie tych map napewno nudzi Dodać mapy : fy_snow fy_poll_day cs_wiocha 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 fy_poll_day dla 22 osob? To będzie rzeźnia i płacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Natalja ty to źle zrozumiałaś. Ta mapa ma być tak jak jest awp_india i aim_map. Normalnie się ich nie gra ale jak jest mało osób to można dać. Granie awp_india i aim_map jest naprawdę nudne bo praktycznie ciągle awp... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 cs_wiocha obowiązkowo, kiedyś była na serwerze ;D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Rozumiem. A moze dd2 long? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dodawajcie propozycje a jak komuś się podoba mapa która jest już napisana w odpowiedzi to dajcie Like dla postu. Łatwiej będzie wybrać mapy o ile Damian się na to zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jestem za. Zastapie aim map dajcie jeszcze jakas mapke jako propozycje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 de_dust2x2 też fajna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 de_dust2x2 też fajna Mapa dobra na COD'y a nie na zwykłe mody taki jak FFA, DM itp... Jak dla mnie mapa zbędna. Proponuje dodać mniejsz mapy po godzinach (22-, ponieważ wtedy gra mało osób ;D Proponuje mapy takie jak aim_crazyjump czy aim_awp_esl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanil. 3 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jestema za fy_poll_day, cs_wiocha, aim_taliban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 cs_wiocha i dd2 long, boo na tych najczęściej lubią ludzie grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 a ja jestem za: cs_wiocha fy_snow wtedy jest zawsze wybór, czy się chce awp/aim/fy/cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Siemanko:) dodane zostaly na serwer jak "male mapy" cs_wiocha fy_snow Plugin" mala mapa" tez juz powinnien dzialac 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 aim_crazyjump proponuje dodać ale to też do małych map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jak bym proponował dodać na server spadochron, ponieważ są dodane nowe mapy i są one duże i trzeba czasami zchodzić z dachów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanil. 3 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Spadochron by się przydał w grze no ale nie na ffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pynio 5 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Moją propozycją jest wgranie komendy: /mute. Fajne jest to, że Ns mogą porozumiewać się z Steam.Czasami jednak bywa tak, że na server wbije gracz 7-12 lat bez mutacji i cały czas coś gada przez micro. Jest to starszniedenerwujące a jednocześnie bardzo przeszkadza w grze. Co prawda gdy jest admin to zaraz leci jakiś kick ale banikpowód- micro ale gdy nie ma tego admina ta gra traci sens. Co za tym idzie myślę, że na server przydałoby się jeszcze paru adminów.Myślę, że jeszcze 3 do 4 adminów brakuje. Problem jest także w nocy. Jestem zazwyczaj graczem nocnym i na serverze gram nawet do 3 w nocy.Bywa tak, że gra się świetnie w 4 osoby na aim-map i wbije jakiś koleś z aimem i zaczyna denerwować i co wtedy większość graczy robi?wychodzi. I tak kończy się zazwyczaj moja gra nocna na serverze. To moje propozycje. Co wy na to? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Masz coś takiego w menu jak "Player list" i tam masz mute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi