Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ok Reset bedzie kazdego pierwszego dnia miesiaca. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A może coś takiego Lepiej wygląda i wg ;] A jak wpiszesz /rangi to takie coś Myślę, że to jest zbędne. To jest server FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FUCK YOU. 8 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Mnie przyciągnęło właśnie to, że serwer nie jest zaśmiecony przez zbędne pluginy. Nie przerabiajcie tego na jakieś g*wno. Tak jest świetnie.Mam jeden pomysł do co malusieńkiego pluginu, ale niestety nie pamiętam jak on się nazywał. Mianowicie było to coś takiego, iż po wpisaniu /rank wyskakiwała Ci również informacja kto jest przed Tobą i kto jest za Tobą, było też napisane ile dane osoby mają fragów i zginięć. Bardzo fajnie się to sprawdzało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A może coś takiego Lepiej wygląda i wg ;] A jak wpiszesz /rangi to takie coś Dzieki za pomysl,ale narazie odpada. Mnie przyciągnęło właśnie to, że serwer nie jest zaśmiecony przez zbędne pluginy. Nie przerabiajcie tego na jakieś g*wno. Tak jest świetnie. Mam jeden pomysł do co malusieńkiego pluginu, ale niestety nie pamiętam jak on się nazywał. Mianowicie było to coś takiego, iż po wpisaniu /rank wyskakiwała Ci również informacja kto jest przed Tobą i kto jest za Tobą, było też napisane ile dane osoby mają fragów i zginięć. Bardzo fajnie się to sprawdzało. Prosze o jakis link z tym pluginem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To co Damian ma na zdjęciu to już było dwa razy proszę patrzeć na posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zarzucam link do rozszerzonych statystyk. http://www50.zippyshare.com/v/68650596/file.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 32 sloty to juz za duzo.. a to z przechodzeniem przez graczy bardzo dobre.. bo na serwerze jak kazdy zauwazyl jest sporo " bloków " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Niby tak, a jak ktoś kogoś będzie chciał podsadzić, to już wałeczek ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 jedyny mankament tego pluginu . ale i tak z podsadzaniem tutaj jest problem ale w sumie to + bo nie bedzie kampienia w roznych miejscach i gra bd troszke bardziej dynamiczna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Uważam, że ta cenzura przy przeklinaniu jest nie potrzebna. Według mnie lepszy by był plugin z przepraszaniem za każde przekleństwo. Tu link jak coś : http://amxx.pl/topic/3655-przepros/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zarzucam link do rozszerzonych statystyk. http://www50.zippyshare.com/v/68650596/file.html Prosze o link, bo w paczce bylo cos innego niz mialo byc ^^ Np. do amxx.pl 32 sloty to juz za duzo.. a to z przechodzeniem przez graczy bardzo dobre.. bo na serwerze jak kazdy zauwazyl jest sporo " bloków " Mamy bardzo duzo pluginow ( jest wiecej niz na dd2 ) i serwer juz jest obciazony.A ten plugin obciaza bardzo. Narazie poczekamy z tym. Uważam, że ta cenzura przy przeklinaniu jest nie potrzebna. Według mnie lepszy by był plugin z przepraszaniem za każde przekleństwo. Tu link jak coś : http://amxx.pl/topic/3655-przepros/ Prosze o opinie Graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Według mnie ta cenzura jest bez sensu. Jestem za używaniem słowa "PRZEPRASZAM". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Według mnie cenzura może zostać.. to nie przedszkole że trzeba za każdy użyty wulgaryzm przepraszać :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 @Damian, Wczoraj gdzieś to widziałem, ale za nic teraz nie mogę tego znaleźć, ale... trafiłem chyba na coś ciekawszego. http://amxx.pl/topic/5140-top-me/ Przykładowo jak by to wyglądało: 50 Pavulon 51 darkman 52 wizu 53 Abes_Ziomal 54 R3X ....... 57 Ty 58 Miczu 59 kur3k ........ Co myślicie? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 @up jak najbardziej ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Uważam, że ta cenzura przy przeklinaniu jest nie potrzebna. Według mnie lepszy by był plugin z przepraszaniem za każde przekleństwo. Tu link jak coś : http://amxx.pl/topic/3655-przepros/ Tak jest Buzek to jest dobry pomysł jestem ZA żeby wprowadzić plugin z Przepraszaniem za przekleństwo będzie przynajmniej kultura na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 @Damian, Wczoraj gdzieś to widziałem, ale za nic teraz nie mogę tego znaleźć, ale... trafiłem chyba na coś ciekawszego. http://amxx.pl/topic/5140-top-me/ Przykładowo jak by to wyglądało: 50 Pavulon 51 darkman 52 wizu 53 Abes_Ziomal 54 R3X ....... 57 Ty 58 Miczu 59 kur3k ........ Co myślicie? To też może być dobre n!ck jestem ZA. Dobry pomysł jak z tą kulturą też fajny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Nick, genialny pomysł xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Fajne /topme ale czy to naprawde jest takie potrzebne, niewiem. Ale z tymi przeprosinami to może byc dobre :disdain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Chciałbym powiedzieć, że mapa de_aztec nie nadaje się mimo, że jest prosta. Po zmianie mapy na aztec jest spadek graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Czy mozna wydłużyć czas na kupowanie do 30s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 A nie będzie spamowania he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 30 sec nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 watpię.. gdy nie działa mi f1 nie zawsze zdąże sie obkupić ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Ok zmienie to jutro jak bede mial dostep do kompa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi