n!ck 79 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nadal brakuje Voices Management, głownie chodzi mi o funkcję mute + admin słyszy wszystkich. http://amxx.pl/topic/3225-voices-management/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYCHOPATA 0 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Co wy na to żeby dodać więcej mapek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Co wy na to żeby dodać więcej mapek?? Polecam przeczytać 47 stron postów wstecz Według mnie, nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nadal brakuje Voices Management, głownie chodzi mi o funkcję mute + admin słyszy wszystkich. http://amxx.pl/topic/3225-voices-management/ Funkcja mute jak najbardziej ale admin słyszących wszystkich nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Dzisiaj byl reset Ranku Milord "Krol" FFA zostal pozbawiony tronu http://speedy.sh/MMD79/2014-07-02-00001.jpg Powodzenia bo Vipy czekaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Dzisiaj byl reset Ranku Milord "Krol" FFA zostal pozbawiony tronu http://speedy.sh/MMD79/2014-07-02-00001.jpg Powodzenia bo Vipy czekaja Poczekamy, zobaczymy. Nadal wierzę w Milorda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ja jestem za zmiana de_train co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ja jestem za zmiana de_train co wy na to ? Standard chcesz zmieniać? Może po prostu coś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ja jestem za przeczytaniem min. 10 stron wstecz zanim napiszę tutaj posta. Ktoś za? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Może przeczytajmy całe forum? Skoro ktoś jest nowy to ma obowiązek czytania całych 47 stron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Napisałem tylko 10 stron, ale w sumie jakby ludzie czytali 47 stron to by byli bardziej w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Pewnie też bym był taki cwany... Chociaż nie. Nie był bym. Po prostu jestem wyrozumiały i tłumacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Krroooopek tu nie chodzi o to zebys byl wyrozumialy tylko sa zasady ktore zostału juz wprowadzone i wyjasnione x postów temu. Niema sensu nabijac znowu zbedne posty. Mapy sa juz przeprane. Zmian nie bedzie. Zadnego dodawania/odejmowania pluginów też nie bedzie. Pozdrawaim 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Po prostu mamy dosc pisania kolejnym nowym osobom tego samego, ze to juz bylo przerabiane itd. Przeczytalbys te 10 stron i juz bys wiecej wiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Wystarczyło by użyć opcji "szukaj", to nie boli... Panowie wyżej wyjaśnili, zmian dot. map nie będzie na pewno. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Macie jakies propozycje moze ? Cos dodac usunac? Jak odbieracie nowego Vipa ? Zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Usuń westa vip może być ale komuś dzisiaj bardzo przeszkadzał. Cytuje: "kur*a je*ane vipy ci*y" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Zmienić opiekuna TOPOWA propozycja hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Dodać kilka mapek mirage,office i dust202 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Gracz, który nie gra w ogóle na FFA, a w dodatku mówi o nim różne rzeczy proponuje zmianę opiekuna, boki zrywać.. Według mnie vip jest w porządku, nie zauważyłem by gracze się na niego skarżyli. Dzięki temu, że ma tyle dodatków jest właśnie bardziej rozchwytywany. Zmieniłbym jedynie kolor punktów na radarze, które pokazują Vipa na mapie.. aktualnie są czerwone i nie wiem jaki jest tego większy sens. Mnie troszkę to przeszkadza Temat z westem był już nie raz poruszany.. też jestem zdania by go usunąć, ale co zrobić jak większość graczy go lubi.. w końcu to ffa, nie muszą być same mapy eslowe.. Office był przez moment.. raczej mapy z hostami nie sprawdzą się na serwerze. Dust2002 również już był.. lekki nie wypał według mnie. Mirage.. był on dodany razem z tuscanem jakiś czas temu. Gdyby był na serwerze dłużej i wszyscy gracze go poznali, myślę że byłby jedną z lepszych mapek Wiem.. pewnie zostane zbesztany ale mirage pasowałby idealnie zamiast westa Mimo tego, że raz to już proponowałem.. chciałbym pojedynek na noże, jak jest na serwerze 1v1 w trakcie trwania małej mapy. Często zdarza mi się, że na awp_india trzeba pisać czy chce się iść na noże.. albo są po prostu nieporozumienia Reszta jest według mnie jak najbardziej ok 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Ja tak samo bym zmienil westa na mirage,west wogle mi nie podchodzi,co do vipa to jest ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 FFA bez westwooda ? West musi być można mirage dodać a nie usuwać żadnych mapek bo wszystkie są spoko na wescie wreszcie od długiej przerwy miałem najlepsze staty prawie jak kiedyś . jedynie co bym dodał do vipa to wybór broni np: M4a1 + deagle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Te flashe... Niech normalnie wybuchają.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Zostawcie już te mapy w spokoju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Po raz enty chyba trzeba powiedzieć, że vip nie będzie mieć menu wyboru broni. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi