szoguun 1 568 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 trzeba poczekać na dodaniem nowej mapy ja bym nie robił głosowania tylko nadal map cycle bo wtedy jedna czy dwie były nie używana ja bym był za dodaniem Azteca i starczy i koniec więciej nie bo wtedy będzie zle a Office lubię tą mapę ale zauwazylem ze duzo osob jej nie cierpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 ja był spróbował mapę de_forge bardzo fajna mapka albo de_hel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 De_forge za bardzo przypomina mi de_cbble z tym De_hell pomysł ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 aztec dobry pomysł dobra i w wiekszosci lubiana mapka ;P de_hell tez mogło by być tylko duża mapa w ch^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 aztec dobry pomysł dobra i w wiekszosci lubiana mapka ;P de_hell tez mogło by być tylko duża mapa w ch^^ tylko, że de_aztec już był na serwerze I tak chyba trzeba będzie zrobić ankietę, ale jak mówiłem.. według mnie za parę dni.. niech gracze wyrobią opinie o de_cbble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A z cpl_mill co było nie tak? Ponawiam propozycję de_russka, kto nie zna niech się zapozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 z tego co pamiętam to dużo graczy się skarżyło, że nie lubią tej mapy i kojarzy im się z tuscanem (pewnie przez kanały ^^). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Russia mało osób grało na tej mapie a po drugie dużo jej nie lubi więc ona opdada jak Aztec był i nie wypalił to już lepiej dodać Hell fajna mapka mi się podoba bo zawsze rashuje na resp tt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Taki byl zamiar powstania map de_tuscan i de_hell, aby zastapic de_cbble i de_cplmill`a. Moze zrobmy tak jak pisal Shadow pare postow wczesniej. Dodajmy wszystkie te mapy co tutaj wypisujecie i niech na koniec map gracze wybieraja jaka ma byc kolejna. Po paru tygodniach bedziemy mogli zaobserwowac jakie mapy gracze lubia grac i bedziemy mogli ulozyc mapcycle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free 10 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 De_cbble jest ok mapa nw kto niby na nią narzeka chyba osoby co nie umieją grać, ze swojej strony powiem że west jest męcząca mapa ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krrooopek 35 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 No west meczacy. Aztec moim zdaniem nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Polaczek to fajny pomysł zwłaszcza teraz jak są wakacje bo dużo osób gra a po wakacjach będzie trudno zrobić niech Damian tak zrobi naprawdę to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Moze zrobmy tak jak pisal Shadow pare postow wczesniej. Dodajmy wszystkie te mapy co tutaj wypisujecie i niech na koniec map gracze wybieraja jaka ma byc kolejna. Po paru tygodniach bedziemy mogli zaobserwowac jakie mapy gracze lubia grac i bedziemy mogli ulozyc mapcycle. Popieram w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Boze ale Wy wymyslacie -.- zostawcie to tak jak jest . Nie wiecie sami co roobic. Dodajecie na sile te mapy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free 10 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Boze ale Wy wymyslacie -.- zostawcie to tak jak jest . Nie wiecie sami co roobic. Dodajecie na sile te mapy Myślę że to jest najlepsza propka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Haha poZDRo najgorsza jaka moze byc to ciagle zmienianie map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgadzam się z Dudkiem, ludzie jeszcze dobrze nie przyswoili świeżo dodanych map, a Wy już 10 kolejnych chcecie. Trochę trzeba zwolnić z tymi mapami... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Poczekamy ze zmianami bo to szkodzi serwerowi, ale temat jest i bedzie aktualny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Aztec nie wypalił ludzie grać nie chcieli. Pisałem już wcześniej poczekajmy kilka dni/tygodni niech ludzie się przyzwyczają do nowej mapy i jak już będziecie tak strasznie chcieli to dajcie nową, podam znowu przykład westa ludzie strasznie płakali że mapa zła i wg ale się przyzwyczaili i grają, wcześniej tak nie było poczekamy zobaczymy. Pozdrawiam ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv_wallhack 0 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Ja bym wydłużył czas trwania mapy do 25min. Jeśli sie nie myle to teraz mapa trwa 17min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 za długo mi tam pasuje jak jest albo jak już zwiększyć to do 20 minut bo 25 to trochę dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Jeśli mapa zostanie wydłużona do 25min to trochę za długo będzie trwało mapcyclem, jak już to 20min 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 jest 6 map, 20 min to za duzo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Czy jest możliwość wprowadzenia pluginu, który będzie pokazywał jakie aktualnie są grane RoundSound'y? lub Czy jest możliwość wprowadzenia pluginu, który będzie dzielił wszelkie RS na kategorie i każdy po wpisaniu komendy, będzie mógł sobie ją wybrać? (temat ten był już chyba poruszany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudro17 3 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Na serwerze gram już od dłuższego czasu i to czego najbardziej na nim brakuje to opcja "/mute". Bardzo często ktoś nadużywa mikro gdy nie ma admina, jest to bardzo irytujące. Mam nadzieje,że ktoś rozważy moją propozycje :act-up:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi