Skocz do zawartości

Propozycje odnośnie serwera

-_-

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Małe "info"

Od teraz każdy idiotyczny post typu "Jestem  za", itd. będzie kończył się warnem. Pisałem już że jeżeli podoba wam się pomysł macie lajkować post.

• Właściciel

Równiez jestem za resetem :D 

PLUGIN wymuszajacy interp oraz rate by sie przydal . 

Dodane

• Like 1

• Właściciel

Buźka, właśnie a co powiesz na reset :) Przydał by się ^^ Proponuje zrobić w tym tygodniu reset .... :D Podobno już dawno nie było ;)

Widzę że w ogóle nawet nie wszedłeś na serwer

Od 19 już był reset, nie podałem tylko screena bo czekam aż ktoś właśnie napiszę komentarz w stylu "A co z resetem" ^ ^

Trudno sprawdzić.

Macie na serwerze plugin lucia halucination ? Jak ktos nie wie co to jest to wytlumacze otoz ten plugin wylapuje cziterow , admin  gdy widzi ktoregos gracza ze jest odpalony  wpisuje komende w konsoli i pojawia sie w scianie model postaci a gracz ktory jest odpalony namierzy go i bedzie w niego strzelal.

Macie na serwerze plugin lucia halucination ? Jak ktos nie wie co to jest to wytlumacze otoz ten plugin wylapuje cziterow , admin  gdy widzi ktoregos gracza ze jest odpalony  wpisuje komende w konsoli i pojawia sie w scianie model postaci a gracz ktory jest odpalony namierzy go i bedzie w niego strzelal.

ten plugin strasznie osłabi serwer. to znaczy bedzie wolniej chodzil etc. 

• Właściciel

Ten plugin jest "do dupy", łatwo go ominąć, ten plugin był dobry kiedy, teraz już nie.

Proponował bym dodać linie rashu skoro jest to serwer FFA :)  Na typowych serwerach FFA znajduje się coś takiego to czemu u nas nie ma :D ? Przyda się, ponieważ CT od razu rashuje nie da wyjść TT z respa a w takim wypadku jak mają robić cele ? :)

Witam,

można by wprowadzić coś takiego jak "małe mapy" typu awp/aim gdy rano jest około 4 osoby na serwie przydało by się to, bo po co latać na np inferno  i rozgrywać jedną runde w niewiadomo ile to  w tym samym czasie na np awp_india można by rozegrać 5 rund. Znacznie ciekawsze to by było .

Pozdrawiam ^^

Tak. wiem, że są małe mapy. Ale chodzi o plugin, że jak jest na serwerze mniej niż np 7 osób to ponad 50% jak wpisze na say "mała mapa" zrobi się votemap (małe mapy). Urozmaici to szybszą grę przy małej ilości graczy a jak wiemy Admini robią co mogą ale Admin też człowiek - spać musi. ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności