Dudek P56 57 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Z dustem jest jak z assalut . Rats na takie ffa ? to nie 4 fun zeby takie mapy grac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Nie bedzie zmian bo to szkodzi serwerowi! Ewentualnie moge usunac dusta i zrobic 5 map. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 mysle ze dust dobra mapa. tak wiec zmian nie potrzeba juz przestancie z tymi zmianami. co chwile cos nowego . poki co jest wszystko OK 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Milord ma racje, ciągle cos zmieniemy, dajmy sie zaprzyjaźnić z mapą xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 no wlasnie za duzo tych zmian, ja nie ogarniam tego dzis jest tak jutro inaczej ;p 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debacja 20 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 A ja z kolei przemyślałbym tego 'anty-czita' który automatycznie banuje za te f9, f10 itd. Z jednej strony ludzie czasami dostają bany za nic, bo akurat maja jakieś bindy na kupowanie broni na tych klawiszach (był tu temat taki ostatnio gdzie ktoś prosił o UB). A z drugiej strony banalnie łatwo to ominąć. Poza tym wyskakują (przynajmniej mi) z powodu tego plugina jakieś śmieszne errory w konsoli i w niczym się tam nie można połapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 no wlasnie za duzo tych zmian, ja nie ogarniam tego dzis jest tak jutro inaczej ;p nie bedzie zmian narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 A ja z kolei przemyślałbym tego 'anty-czita' który automatycznie banuje za te f9, f10 itd. Z jednej strony ludzie czasami dostają bany za nic, bo akurat maja jakieś bindy na kupowanie broni na tych klawiszach (był tu temat taki ostatnio gdzie ktoś prosił o UB). A z drugiej strony banalnie łatwo to ominąć. Poza tym wyskakują (przynajmniej mi) z powodu tego plugina jakieś śmieszne errory w konsoli i w niczym się tam nie można połapać. to siedzi w NeoBans takze nie wiem czy to tak latwo usunac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Jako admin jeżeli ktoś używa F9,F10 to mi to wyskakuje i mogę obserwować danego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Czit key'e niech zostana, plugin jest pomocny przy łapaniu odpalonych dzieci. Ale z tymi zmianami map to powiem wam ze w glowie mi juz sie pomału pierdzieli. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Damian? NL/PL Nie bedzie zmian mapcycle zostaje jak jest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mówisz o FFA? Tam jest dużo adminów i bardzo dobrze pilnują porządku, natomiast na only dd2 jest porażka... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mówisz o FFA? Tam jest dużo adminów i bardzo dobrze pilnują porządku, natomiast na only dd2 jest porażka... Zgodzę się z tobą Wiolk. FFA jest ogarniętym serwerem bo ponieważ gdyż dlatego że iż azaliż jest dużo adminów(ogarniętych za przeproszeniem). A na DD2 brakuje adminów żeby pilnowali porządku i serwera. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 racja. I z kulturą osobistą jest tam kiepsko, nawet od samych adminów lecą bluzgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ciesze sie ze doceniacie prace jaka wszyscy wlozyli zeby serwer byl na "poziomie" Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ja też jestem zadowolony że wszyscy sa za FFA, dlatego musimy włożyć sporo serca aby grało sie tam jak najlepiej. Mi natomiast gra sie na wypasie :in-love:. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 A ja z kolei przemyślałbym tego 'anty-czita' który automatycznie banuje za te f9, f10 itd. Z jednej strony ludzie czasami dostają bany za nic, bo akurat maja jakieś bindy na kupowanie broni na tych klawiszach (był tu temat taki ostatnio gdzie ktoś prosił o UB). A z drugiej strony banalnie łatwo to ominąć. Poza tym wyskakują (przynajmniej mi) z powodu tego plugina jakieś śmieszne errory w konsoli i w niczym się tam nie można połapać. Bindowanie na F9 F10 ma moze 0.1 % graczy. Pozatym gdy to juz ma to ciagle spamuje F9 ? Co on kupuje broni dla wszystkich graczy w teamie ? Pozatym zmienic bind to jest 5 sec roboty , 2h nic mu sie nie przynajmiej ma czas zmienic sobie te bindy . A przydatne na lapanie cheatow dla nas adminow jak juz wspomnial polaczekkkkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Przerobiłem plugin z przenikaniem przez graczy specjalnie pod serwer BF2 dla soota jest teraz opcja aby ten plugin działał na początku rundy tylko mianowicie ile chcecie 5-30 sekund a później przenikania już nie ma więc Damian/gracze jeśli chcecie wgram poprawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 szczerze to przenikanie jest dobre bo nie blokuja bobki Cie jak strzelasz, stoisz, wychylasz a ze nieraz granat sie walnie w siebie to coz bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szanuj Zielen 1 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mam propozycje, mozna by wprowadzic asysty wiem ze to bardziej 4funowe ale wkurza to jak jest full serwer i polowa dobija :<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dzieki Rybak za propozycje ale przenikanie sprawdzilo sie na serwerze i raczej jest chwalone. Co do asyst to pomysl byl juz poruszany i odpada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Tak przenikanie to strzał w 10! FFA jest idealne, nic nie trzeba zmieniać, można tylko chwalić <3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Przenikanie musi zostać od razu jest poprawa gry nikt nie narzeka, co sie chwali A co do asyst jestem przeciwny. Nie podoba mi sie to, co nie tylko mi. OGÓLNE PODSUMOWANIE SERWERA FFA: Serwer jak na tą chwilę jest najbardziej ogarniętym serwerem w całej sieci. Oby tak dalej. Każdy poświęca swój czas aby grało sie nam jak najlepiej. Tak trzymać. Damian jesteśmy z tobą 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimaa 0 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Tak.. serwer wyglada bardzo ciekawie. tylko że troche za dużo banów dla "lepszych graczy", że tak to ujmę. (jeżeli ktoś miał już robione ssy i był czysty (raz czy dwa) to nastęne "interwencje" są chyba nie zawsze potrzebne). Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moje zdanie, macie prawo sądzić inaczej Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Tak.. serwer wyglada bardzo ciekawie. tylko że troche za dużo banów dla "lepszych graczy", że tak to ujmę. (jeżeli ktoś miał już robione ssy i był czysty (raz czy dwa) to nastęne "interwencje" są chyba nie zawsze potrzebne). Oczywiście jest to tylko i wyłącznie moje zdanie, macie prawo sądzić inaczej Pozdrawiam Mamy 17 adminow dlatego tak czesto zdazaja sie bany... Swoje trzeba "przecierpiec" ale gwarantuje ze pozniej mozna spokojnie grac:) Przy zainstalowanym NeoBansie i obecnosci adminow praktycznie non stop mozna sie cieszyc gra 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Natalja ma rację przenikanie to strzał w 10, na dd2 też by się to przydało bo niezłe bluzgi lecą jak się kogoś na dd2 na gali zablokuje A ogólnie co do FFA nie mam zastrzeżeń ;] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi