`Popeye 88 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Jestem za wgranie tych rounsoundow,dobre nutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilos 1 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Zajebiste rs'y, można dodać. http://www7.zippyshare.com/v/85396609/file.html Jestem za wgraniem RS'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Chcialem poprosic o dodanie deagle do Vipa jesli byloby to mozliwe. A roundsoundy fajne jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 A nie daje Deagle'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Widocznie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Nie daje deagle i kamizelki z helmem ;cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dajcie mi czas do końca tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dla vipa ewentualnie można zmodyfikować wygląd (napis na plecach) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 O dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ja proponuje żeby grać takie coś gdy zostają gracze 1vs1 to może 1 wyzwać 2 na pojedynek nożowy,pocierając nożem o sciane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ja proponuje żeby grać takie coś gdy zostają gracze 1vs1 to może 1 wyzwać 2 na pojedynek nożowy,pocierając nożem o sciane nie wydaje mi sie, zeby to bylo dobre. Według mnie to nudne i długo trwa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Popieram @up wyzwanie na noże, najgorsza opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Popeye nie będziemy wgrywać pluginów jak na serwer 4fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Zajebiste rs'y, można dodać. http://www7.zippyshare.com/v/85396609/file.html Niedługo zostaną dodane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Co do Deagle'a to postaram się, niedługo zostanie poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Co do Deagle'a to postaram się, niedługo zostanie poprawione. Dgl i armor dla vipa juz dziala . a co do tematu : plugin ktory daje dla gracza slay ktory jest afk dluzej niz 30 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dgl i armor dla vipa juz dziala . a co do tematu : plugin ktory daje dla gracza slay ktory jest afk dluzej niz 30 sekund. Jak dla mnie lepiej już dać to samo ale zamiast slay to zmiany teamu na specta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 UP ale jak wyrzuci kilku na spect to beda blokowac sloty. a tak to po 150 sekundach afk ich wyrzuci samo jak admin nie zareaguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Mam propozycje odnosnie banowania graczy po ucieknieciu ich z serwera. Wyglada to tak, ze gracz ktory czituje widzi admina ktory wchodzi i gracz ucieka, wtedy admin wchodzi w amxmodmenu ma tam zakladke cos typu "banuj z rozloczonych" wtedy moze go zbanowac po ucieknieciu tego gracza , a gdy on sie odwola od bana to albo hltv lubi inny dowod . To jest plugin lecz nie wiem jak sie nazywa , ale spotkalem sie z takim, gdyz mialem admina i tego uzywalem bardzo przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Już jest to na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Kilka moich propozycji (: #1 Mini turniej gracze vs admini/gracze (Zapisy + losowe dobieranie drużyn) #2 A czy B ( Opcja wyboru dla terrorystów na który bs uderzą ) #3 Czarne Niebo ( w danych godzinach można byłoby ujrzeć czarne niebo na naszym serwerze - oczywiście plugin można przekompilować i ustawić godziny w których miałoby miejsce czarne niebo ) #4 Przenikanie przez członków drużyny na początku rundy ( kilku sekundowe trwanie ) #5 Asysty #6 Zamienić plugin który pokazuje nam kto nas oślepił na no flesh team #7 Wprowadzenia na serwer pluginu niewidzialnego spectatora, admin po wpisaniu komendy amx_spectate przenosi się na specta, tymczasem gracze widzą go na liście w wybranym teamie. #8 Sprawdzić aktywność adminów na serwerze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 #1- nie wiem co na ten temat sądzić #2 - bez sensu jak dla mnie, zamiast tego wgrać plugin że od 4 ct można grać na 2 BS'y,a wtedy na B nie dało by się podłożyć paczki #3 - Można by było ustawić tak od 19/20 do 8 rano #4 - jeśli chodzi o duszka no to jestem za, na respie jest zawsze bałagan #5 - była już o tym sprawa i sam o tym pisałem i nie wgrają tego ;d #6 - Przydało by się #7 - Na Tak To by było dobre ponieważ cziter by nie wiedział że jest admin i że go np:obserwuje i nie ucieknie #8 - Ja widziałem tylko Natalie z adminów . Więc przydało by się ich więcej albo ogarnąć ich, /Na następny raz dawaj też linki to tych pluginów w tedy będzie łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 4 no tak bo wyjść z respa to. każdy prosto i sie "taranują" a reszta bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 nr 7 mi sie podoba xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Proponuje cofnięcie się o kilkanaście stron wstecz i przeczytaniu na tematu pluginów na serwerze. To jest serwer typu Classic, nie dodajemy żadnych pluginów, które zaśmiecają serwer i spowalniają grę poprzez lagi,wysoki ping itp. Większość pluginów została usunięta i zostały tylko te, które są potrzebne. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi