Buzek 54 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Polaczekkkk dobry pomysł jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Co do pomyslu Polaczkaaaaa to trzeba sie zapytać Karola, jakie ma zadanie na ten temat. Mam jeszcze jedna sprawe. Dust2002 spotkal sie tak myślę z bardzo cieplym przyjeciem i chciałbym zeby został z nami na dłużej. Moim zdaniem najslabsza obecnie mapa jest train. Wydaje mi sie ze mozemy ja wymienic na cos nowego. Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jak dla mnie de_dust2002 i westwood są słabe xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jak dla mnie west i dust2002 do nieczego , train w maire spoko . Moim zdaniem najlepiej zostac przy dd2 inf nuke 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 dd2,inf,nuke obowiązkowo. Dd2002 też jest dobre. Train jakiś świetny nie jest, lecz ja zmieniłbym najpierw westa, jeśli o zmianach mowa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 W dziale propozycje jest ankieta odnośnie map, głosujcie i zobaczymy co wyjdzie. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dust2002 dobra i prosta mapa, natomiast train to syf- do zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Traina chcecie wyrzucić? no wiecie.. Zmieniłbym prędzej westwooda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/18134-g%C5%82osuj-na-du%C5%BCe-mapy-ffa-1/ http://forum.cs-classic.pl/topic/18135-g%C5%82osuj-na-ma%C5%82e-mapy-ffa-1/ Peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ja bym za miejsca westa dał - de_kabul jeśli chcemy mniej więcej takim "samym" typem mapki zamienić lub dodać coś nowego.Za dd2002 tez bym zamienił coś idąc tym samym tokiem myślenia i de_piranesi wrzucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Zmiany nadejda poprzez ankiety ktore n!ck przygotowal. Wroce w weekend to sie zaraz za to zabiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Zgadzam sie z dudkiem i Luffy, train jest w miare spoko. Jak dla mnie de_dust2002 i westwood są słabe xd Ja też tak uważam. Mozna by było którąś z tych map wymienic na coś innego :dry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Najlepiej zostac przy dd2 inf nuke i nie kombinowac juz z tymi zmianami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Tylko ze na owym westwoodzie lubi grac wieeeele osob. ( nie pisze tego z tego powodu ze bardzo lubie ta mape ) mozna to zauwazyc. jak dla mnie train do smietnika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 dla mnie train niech zostanie a przeciez mozna dodac dodatkowa mape do tych co sad2 inf train nuke west dk2 + cos dodac na probe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 3 mapy jak na serwer FFA to za mało, więc musimy próbować z kolejnymi mapami, np. de_cbble,de_prodigy,de_blue 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Pisałem już wcześniej i powtórzę jeszcze raz. Jednemu mapa się podoba drugiemu nie, trzeci woli to a czwarty tamto. Nigdy nie dogodzimy wszystkim, dlatego powstała ankieta, która pokaże jak głosuje większość. Jedna z map będzie wymieniana co tydzień/dwa o tym jeszcze Damian zadecyduje. Ankiety znajdziecie w dziale FFA, z resztą kilka postów wyżej podałem linki. Dlatego też proszę panów i panie grających na FFA o nie pisanie w tym temacie o mapach, bo to mija się z celem. Od tego jest już inny, osobny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Myślę, że kwestia z mapami została wyjaśniona dzięki ankiecie stworzonej przez n!ck'a. Prosiłbym natomiast rozpatrzenie pomysłu nad skróceniem rozgrzewki (do 60s) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Myślę, że kwestia z mapami została wyjaśniona dzięki ankiecie stworzonej przez n!ck'a. Prosiłbym natomiast rozpatrzenie pomysłu nad skróceniem rozgrzewki (do 60s) Napisalem prosbe do Rybaka o skrocenie rozgrzewki i usuniecie paki. On zna ten plugin bo sam instalowal. Ja wole nie ingerowac bo jeszcze cos popsuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Co myślicie o tym?:http://banid.pl/amxbans Pytalem Karola i nie zaakceptowal tego pomyslu. Jest tam wymog dostepu do bazy i to nie jest dobry pomysl,bo rzadko kto z tego korzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 1. Występuje problem u graczy, ponieważ często nie widzą paki na radarze.2. Pomysł na taki plugin: http://www.cshacked.pl/zasady-serwera-v10-t4995/3. Można też wprowadzić trochę hazardu ;D http://www.cshacked.pl/last-man-bets-v094-t5008/4. Plugin, który pozwolił by rozmawiać po śmierci wszystkim graczom. http://rozpierducha.pl/pluginy-amxx/voices-management-zarzadzanie-rozmowami-na-serwerze-t8548.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Polaczekkkkkkkkkk pomysł bardzo fajny ale to jest FFA a nie 4Fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nie widzę tu pluginów, które miałyby być tylko na serwer 4fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 4. Plugin, który pozwolił by rozmawiać po śmierci wszystkim graczom. JESTEM ZA XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Ja jestem wciaz za pluginem ktory umozliwia przechodzenie przez czlonkow druzyny... bo jak wszyscy wiedza jest masakra z blokowaniem na serwerze rozmowy po smierci tez na + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi