polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Widziałem kiedyś na pewnym serwerze, że gracz wpisując na sayu /wh powiadamiał admina, który dostawał wiadomość na gadu gadu, ale nie mam pojęcia jak to zostało stworzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Nie wiem czy temat był wcześniej poruszany, ale czy można dodać spadochron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Spadochron Asiu byl juz poruszany, i narazie odpada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Co do organizacji gali , osobami odpowiedzialnymi sa Pingwiny, N!ck i Sikor. Prosze sie konsultowac między soba na privie co do wygladu i ukladu gali. Ja sie nie bede wtracal, pomoge wam jedynie w reklamie jak bedziecie chcieli Jestescie ogarnieci w temacie, wiec damy sie wam wykazac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jak jest taki problem z pluginem rozgrzewki, to prosze podeslijcie mi plik sma. tej rozgrzewki ja go spróbuje zrobic bez błedu moze cos jest zdublowane. Pisałem kiedys plugi i je też przerabiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja bym ta tozgrzewke zmienil bo mowione bylo ze juz zrobiona do 60 sec a dalej 120 i wgl bym zrobil jedna runde nozowa albo wgl ja usunal . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Według mnie ta rozgrzewka to jest do wywalenia i wgl nie potrzebna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dudek i Ziele mają racje, rozgrzewka wydłuża grę i jest wgl nie potrzebna xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 no masakra 120 sek to jest duzo pzoa tym ona jest nudna i nie potrzebna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Poprosilem Rybaka o wgranie nowej krotszej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 krótsza rozgrzewka musi być bo 120sek to dużo za dużo :disdain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(L)egionista 11 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 ja bym ja wywalil bo to jest nie potrzebne, a jesli by miala byc to tylko na noze i 60 sekundowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 usunąc z rozgrzewki flesze bo całe 120sec stoje ślepa xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Zmienilem troche ta rozgrzewke napiszcie czy teraz ma 60 SEKUND, powinno NIE ODRADZAC po dedzie i maja byc losowe bronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debacja 20 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 zlikwidowałbym ten durny wymysł 'przepraszania' po każdym przekleństwie up: 120 sekund i odradza normalnie. do tego są bugi z kilkoma bombami na raz i jeszcze przydaloby sie zlikwidowac te flesze i smoki na rozgrzewce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 @UP Teraz MUSI BYĆ TAK: -BRAK FLESHY -BRAK ODRADZANIA SIĘ -CZAS TRWANIA 60 SEKUND -LOSOWE BRONIE Sprawdzcie od następnej mapy. A co do przepraszania decyduje opiekun 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bR3Jk 34 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 @UP Teraz MUSI BYĆ TAK: -BRAK FLESHY -BRAK ODRADZANIA SIĘ -CZAS TRWANIA 60 SEKUND -LOSOWE BRONIE Sprawdzcie od następnej mapy. A co do przepraszania decyduje opiekun Dziękuje za to Rybakowi i wszystkim za to że się to zmieniło i chcieli tego bo ciągle były te Fleshe od kolegów na twarz boshe jak tu trzeba było grać, mówiło się do nich to oni dalej co za boty!!(za przeproszeniem). Teraz jest lepsza gra. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 nie ma wgl rozgrzewki xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Tak nie ma. Damian powiedzial ze sa straszne lagi na serwerze i poprosil bym usunal wiec to zrobilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 mapa de_eldorado do zmiany. Z 25 osob zostało 16... chyba wystarczający argument. Proponuje de_dust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Jak dla mnie mapka (eldorado) nie przeszkadza natomiast dużo ludzi narzeka na nią i wychodzi z serva. Trzeba ją zastąpić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoFmaN 32 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 I dalej eksperymenty z mapami. Nikt sie nie przyzwyczai do ciagłych zmian. Trzeba zrobic stały mapcycl, bo to juz troche irytujace się robi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 No coz musze przyznać ze eldorado to nie byl dobry wybór. ... dlatego zawieszam glosowanie. Pomysle co z tym zrobić i wieczorem dam zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy^KrK 49 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Jestem tego sama zdania co Hoffman, żadnego wyboru co tydzien mapy bo to obrzydza są po prostu dwie opcje: a)Wstawić 10 map i tyle b) wybrać 5 map : ) A i jeszcze jedno, te przenikanie przez graczy, jeśli staniesz "w" graczu i jest gdzieś tam smoke to wtedy widzisz przez smoke Sądze że ten plugin jest do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debacja 20 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Proponuję całkowicie wywalić tego plugina od przenikania przez członków swojej drużyny, bo teraz na serverze nawet sie podsadzić nigdzie nikogo nie da, a to trochę jednak lipa jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi