NarestoN 17 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Cześć, witam. Temat zrobiłem tutaj, bo nie ma żadnego działo o problemach z CS'em.. No a więc, problem polega na tym, że nikgo nie słyszę kto gada na mikro. Mryga tylko nick i nic nie słyszę.. Mam steam. Co zrobić, żeby rozwiązać ten problem? Bardzo proszę o pomoc Was, gdyż nie znalazłem na to odpowiedzi. Pobrałem starszą aktualizację i wrzuciłem, wszystko jest okej, tylko gdy wbijam na naszego ZM to gra zacina się przy wyborze TT CT i nic nie mogę zrobić prócz ctrl alt dlt.. A na innych serwerach było WSZYSTKO ok, to znaczy na niektórych serwerach. Tak jakby niektóre serwery mi działały niektóre nie. Pomoże mi ktoś co mam zrobić? Albo dałby mi ktoś swoją paczkę czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ja też tak mam, ale ja NS i tylko czasami nie słysze jak ktoś mówi (nawet jak jest NS'em). Jak ktoś mi pomorze i NarestoN'owi to obdaruje go lajkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Napisz do mnie na gg lub priv to Ci pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Moze Steam ma znowu problemy? Usun Config.cfg jesli Jesli to nie pomoze jak masz NS'a to przeinstaluj cs lub sciagnij innego Patcha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Tez tak kiedyś miałem i dlatego ceesa przereinstalowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Poradziłeś już sobie z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi