Skocz do zawartości

Skarga na (nwm)

Monka ;D

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: <Warrior> Monka ;D

2.Nick admina/gracza który zawinił: Appl3
3.Admin/Gracz : Admin
4.Data i godzina: 16:14
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): jedyne co mam -.- 

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl
[AMXBans] Reason: 'ogar'
[AMXBans] Duration: '5 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:408655243'
[AMXBans] Your IP: '37.109.69.5'
[AMXBans] =======================================

6.Opis sytuacji:wbijam na serwer pograć i zobaczyć zabijam kolesia nagle koleś bije choć nie właziłem na jego campe tylko na inną i mnie zabił admin powinien zareagować ale dał dupy bo jak zwykle bawi sie zamiast ruszyć 4 litery tyle z mojej strony co do tych adminów postaram się was kurwa wytępić co do jednego nic nie powiedzialem i bana dostałem tylko upomniałem admina żeby robił swoje i ban -.-

no i ale dla mnie podlegają admin sobie kurwa w kulki leci tak jak truskawkowy wczoraj  i ten drugi niedo*** koleś mam dosyć kurwa takiej administracji TEMPIĆ SKURWIELI 

Jezeli nie pasuje Ci adminstracja to nie graj na serwerze ,my robimy co w naszej mocy ,a ty tylko "kurwa" umiesz uzyc i "tempic" nas bedziesz ? Widac ze masz jakies 13 lat ,jak dostaniesz bana na 5 minut to od razu sie czepiasz ? Zglaszanie to 1 ,ale pouczanie admina i przeklinanie na u@ to jest co innego .

Moim zdaniem za free nie dostałeś, a co do Twoich słów"tyle z mojej strony co do tych adminów postaram się was kurwa wytępić co do jednego nic nie powiedzialem i bana dostałem tylko upomniałem admina żeby robił swoje i ban -.-"Może Appl3. miał spam na u@? Moim zdaniem on jest dobrym i dobrze wypełnia obowiązki.. zawsze jak coś mu napisze na u@ to odrazu reaguje.. Jeśli aż tak Ci zaszliśmy za skurę może sam złóż podanko i zrób ten twoj "porządek"?Ja uważam że Appl3 dobrze wypełnia obowiązki i jak chcesz to możesz nas "tępić" Tylko radze wypowiadać się kulturalnie :)Mam wrażenie że " kurwa w kulki leci tak jak truskawkowy wczoraj i ten drugi niedo*** koleś mam dosyć kurwa takiej administracji TEMPIĆ SKURWIELI" to lekka przesada. Mogłby ktoś go ukarać za kulture? Obraził nas...

W dniu 20.05.2013 o 14:26, Truskawkowy napisał(a):

Moim zdaniem za free nie dostałeś, a co do Twoich słów"tyle z mojej strony co do tych adminów postaram się was kurwa wytępić co do jednego nic nie powiedzialem i bana dostałem tylko upomniałem admina żeby robił swoje i ban -.-"Może Appl3. miał spam na u@? Moim zdaniem on jest dobrym i dobrze wypełnia obowiązki.. zawsze jak coś mu napisze na u@ to odrazu reaguje.. Jeśli aż tak Ci zaszliśmy za skurę może sam złóż podanko i zrób ten twoj "porządek"?Ja uważam że Appl3 dobrze wypełnia obowiązki i jak chcesz to możesz nas "tępić" Tylko radze wypowiadać się kulturalnie :)

ty weź wyjdz sie kurwa wczoraj bawiłeś jak jeden miał aima i bili na ziemi skanowali a ty mówisz no mogą mogą -.- 

W dniu 20.05.2013 o 14:26, Monka ;D napisał(a):

ty weź wyjdz sie kurwa wczoraj bawiłeś jak jeden miał aima i bili na ziemi skanowali a ty mówisz no mogą mogą -.- 

aima? Widzialeś? A napisałeś na u@? Szkoda mi cie.. Wbił ziomek na 10 sec na sh, to zobacz co z nim zrobilem  

http://myndos.unixstorm.org/Zombie/ban_list.php

Masz jakiś problem? ZŁÓŻ PODANIE I to tyle z mojej strony.. nie bd juz tu się zbędnie wypowiadał bo widać jaki "Ogar" z niego..

Hmm moze masz jakies dowody ? Wpierw dawaj dowod my mamy szukac go za Ciebie ? "w ciebie to nie mieszam" nie obchodzi mnie to czy mnie "mieszasz" czy tez nie ,jestes jakas/es dziwna , wkurza mnie twoje dziecinne zachowanie ,przestan z tym "kurwa to kurwa tamto" nie pasuje Ci cos napisalem juz nie graj na serwie i tyle ,bo robisz spine ,o gowno i nie podpierasz sie na dowodach tylko ,my mamy szukac w hltv lub amxbans ,kto co tobie zrobil ,bo tobie sie ruszyc 4 liter nie chce i samej/mu poszukac .

Ale już zamknij się bo chyba nie pamiętasz jak się mówiło "kurwa,japierdole,co za zjebany admin" ? ciesz się , że tylko 5 minut 13 latku :) widać jaki jesteś ogarnięty ^^ jakbym wiedział , że taki pojebany jesteś to bym ci 3 h dał.

P.S za to TĘPIĆ SKURWIELI jeszcze ode mnie perma dostaniesz.

• Like 1

• Właściciel
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Close.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności