_Papito_ 5 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Czy w cs2 komenda mp_match_end_restart "1" działa jakoś inaczej? Mapa nie powinna się "przeładować" po skończonym meczu? Chyba że jest jakaś inna która to wywoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca mp_match_end_changelevel a to jak masz ustawione? Warto też napisać do mnie PW, szybciej otrzymasz odpowiedź niż tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Papito_ 5 Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca @ -_- Właśnie te 2 komendy mam ustawione na 1 w server.cfg To niby w niczym nie przeszkadza ale mam pluginy które chciałbym aby się przeładowały po mapie. Pierwszy raz mam problem z tak błahą sprawą 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca No to skoro chcesz by dochodziło do zmiany mapy, an ie przeładowania, to musisz ustawić 17 godzin temu, Dar3cky napisał(a): mp_match_end_restart na 0 2 godziny temu, -_- napisał(a): mp_match_end_changelevel na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Papito_ 5 Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca Chyba coś źle zapamiętałem ze starego Cs ^^ Dzięki! ❤️ Temat do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi