Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca Zapraszam do składania podań! Wymagania: Ukończone 15 lat Zachowanie kultury na serwerze Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Regularna gra na serwerze Osoba pozytywnie oceniania przez graczy Wzór: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość komend (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon**: 6. Parę słów o sobie **: 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 8. Steam_ID: 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 11. Staż w Counter-Strike: 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zagiusz 4 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) 1. Nick: Zagiusz 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 21 4. Znajomość komend (1-10): Myślę że z 6 ale szybko się uczę 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Kacper mam 21 lat pracuje jako żołnierz zawodowy, moim hobby jest sport oraz cs'sik. Jestem osobą towarzyską oraz z założenia jestem dość optymistyczny i kulturalny. Lubię działać w grupie jak i samemu. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym wspomóc community grające na serwerze z losowymi skillami/cheatami, chcę przyczynić się do tworzenia przyjaznej i sprawiedliwej społeczności graczy poprzez zapewnienie porządku i zapobieganie łamania regulaminu. Znam się na Counter Strike'u więc wyłapywanie łamań regulaminu oraz cheaterów to nie problem. Również postaram się wpłynąć na kultutę graczy która obecenie jest dość znikoma i toksyczna. Na serwerze spędzam dużo czasu świadczy o tym np wbicie samego top 10. 8. Steam_ID: STEAM_0:1:570790671 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 2-4 h dziennie +/- zależy od dnia (czasami więcej ) 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Godziny popołudniowe oraz wieczorne 11. Staż w Counter-Strike: Bardzo Długi praktycznie od początków cs go 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak było to dość dawno temu lecz wiem co z czym się je Oczywiście jak są pytania lub czegoś brakuję chętnie odpowiem. Edytowane 21 Marca przez Zagiusz -_-, 22 Marca Przyjęty, napisz na discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HowToSh00t 0 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Wzór: 1. Nick:OneTap G4skins 2. Imię:Robert 3. Wiek:19 4. Znajomość komend (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon**: posiadam 6. Parę słów o sobie **:Spokojny,analizuje na chłodno, jestem aktywny wieczorem i brzydzę się ciśnięciem po matce 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: bo krótko mówiąc w godzinach wieczornym na serwerze super moce jest dzicz 8. Steam_ID:76561199556629171 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-6h od godz.22 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): praktycznie codziennie od 22 11. Staż w Counter-Strike: grałem za czasów CS GO miałem 500 h zrobiłem przerwę roczną i zmieniłem konto oraz wróciłem obecnie ok. 1200h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): na 2 serwerach w CS GO od kiedy wróciłem do CS nie miałem -_-, 28 Marca Wbijasz na nasz serwer z nickiem który zawiera reklamę innej sieci oraz reklamę strony gamblingowej. Takiej osobie nie mogę dać admina. Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HowToSh00t 0 Opublikowano 2 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia Nick:HowToSh00t 2. Imię:Robert 3. Wiek:19 4. Znajomość komend (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon**: posiadam 6. Parę słów o sobie **:Spokojny,analizuje na chłodno, jestem aktywny wieczorem i brzydzę się ciśnięciem po matce 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: bo krótko mówiąc w godzinach wieczornym na serwerze super moce jest dzicz 8. Steam_ID:76561199556629171 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-6h od godz.22 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): praktycznie codziennie od 22 11. Staż w Counter-Strike: grałem za czasów CS GO miałem 500 h zrobiłem przerwę roczną i zmieniłem konto oraz wróciłem obecnie ok. 1200h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): na 2 serwerach w CS GO od kiedy wróciłem do CS nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cashuu 0 Opublikowano 28 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 1. NickCaSH 2. Imię: Michał 3. Wiek: 28 4. Znajomość komend (1-10): Około 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Michał mam 28 lat pracuje jako kierownik produkcji interesuje się strażą pożarną i grami. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Dużo gram w csa i chętnie pomogę w likwidacji cheaterów oraz łamaniem regulaminu. 8. Steam_ID: ID Steam: 76561198957169733 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 2-4 h dziennie plus sporo w weekend 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Bardziej godziny po południowe oraz nocne 11. Staż w Counter-Strike: około 10lat zaczynając od 1.6 w cs go (1600H) 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak miałem admina na serwerach 1.6 około 4 serwery(szybko sie zamykały ) Wiem z czym to się je Pozdrawiam -_-, 29 Kwietnia Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniuiwnl 0 Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja 1. Nick: sloniuiwnl 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 21 4. Znajomość komend (1-10): 5 ale dosyć szybko się uczę i zapamiętuje takie rzeczy 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Parę słów o sobie **: Nazywam się Patryk lubie sobię popykać w cska i miło spędzić czas. Interesuje się fotografią oraz rozwojem osobistym. Jestem osobą kulturalną oraz raczej bezkonfliktową. Umiem działać w grupie jak i samemu. Ciężko wyprowadzić mnie z równowagi. Jestem osobą rozsądną i trzeźwo myślącą 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Spędzam sporo czasu w grze oraz chętnie się przyczynie do pomocy w prowadzeniu serwera poprzez pilnowania zasad panujących na nim 8. Steam_ID: STEAM_0:1:711536686 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Całkiem sporo, w zasadzie w każdej wolnej chwili gram 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależnie od pracy, nie mam określonej godziny. Jezeli pracuje na rano to popołudniu jestem, jak pracuje popołudniu to w nocy gram. 11. Staż w Counter-Strike: Parę ładnych lat, zaczynałem przygodę od CS 1.6 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Posiadałem na paru serwerach w cs 1.6 - w cs2 był by to pierwszy raz. -_-, 9 Maja Przyjęty, napisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quokka 0 Opublikowano 9 Maja Udostępnij Opublikowano 9 Maja 1. Nick: QQoKKa2 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 4.Znajomość komend (1-10): 5 ale to komend przecie idzie się nauczyć 5. Sprawny i działający mikrofon**: Yessir! 6. Parę słów o sobie **: Lubie sobie wieczorkami popykać w cska, zwłaszcza jak odkryłem że wogóle działają serwery w cs2. Na codzień jestem Front-end Developerm. Mogę sobię tak posłodzić że uprzejmy miły i opanowany . Rekreacyjnie uprawiam sporty walki kiedyś krav maga teraz boks 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram chwilę na supermocach i zdarza się dzicz wieczorkami, przez co większości osób wtedy gra się znacznie nieprzyjemniej 8. Steam_ID: STEAM_0:0:779063600 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: popołudnia wieczorki nocki tak jak dzisiaj jest 00:32 i właśnie skończyłem na dziś 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): jak wyżej pisze popołudnia wieczorki nocki 11. Staż w Counter-Strike: pierwsze styczności miałem z sourcem w niego ładną chwilke pograłem potem wiadomo cs:go ale zacząłem dość puźno bo chyba w 2014 jak nie 15 roku grać w go potem przerwa w 2018 chyba i na 2miesiące przed cs2 wróciłem sobie do go i gram do teraz 🔫 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): na serwerach cs go nie. I niewiem czy to coś da ale w gmodzie na paru serwerkach -_-, 12 Maja Opiekun odrzucił Twoje podanie, ale zapraszamy na discord i jak pokażesz się bardziej, to złóż tam podanie, ponieważ przenosimy podania na discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Maja Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Maja Od dzisiaj podania składamy na discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi