Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Marca 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Zapraszam do składania podań! Wymagania: Ukończone 15 lat Zachowanie kultury na serwerze Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Regularna gra na serwerze Osoba pozytywnie oceniania przez graczy Wzór: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość komend (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon**: 6. Parę słów o sobie **: 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 8. Steam_ID: 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 11. Staż w Counter-Strike: 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zagiusz 4 Opublikowano 21 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 (edytowane) 1. Nick: Zagiusz 2. Imię: Kacper 3. Wiek: 21 4. Znajomość komend (1-10): Myślę że z 6 ale szybko się uczę 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Kacper mam 21 lat pracuje jako żołnierz zawodowy, moim hobby jest sport oraz cs'sik. Jestem osobą towarzyską oraz z założenia jestem dość optymistyczny i kulturalny. Lubię działać w grupie jak i samemu. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym wspomóc community grające na serwerze z losowymi skillami/cheatami, chcę przyczynić się do tworzenia przyjaznej i sprawiedliwej społeczności graczy poprzez zapewnienie porządku i zapobieganie łamania regulaminu. Znam się na Counter Strike'u więc wyłapywanie łamań regulaminu oraz cheaterów to nie problem. Również postaram się wpłynąć na kultutę graczy która obecenie jest dość znikoma i toksyczna. Na serwerze spędzam dużo czasu świadczy o tym np wbicie samego top 10. 8. Steam_ID: STEAM_0:1:570790671 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 2-4 h dziennie +/- zależy od dnia (czasami więcej ) 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Godziny popołudniowe oraz wieczorne 11. Staż w Counter-Strike: Bardzo Długi praktycznie od początków cs go 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak było to dość dawno temu lecz wiem co z czym się je Oczywiście jak są pytania lub czegoś brakuję chętnie odpowiem. Edytowane 21 Marca 2024 przez Zagiusz Qesik, 22 Marca 2024 Przyjęty, napisz na discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HowToSh00t 0 Opublikowano 27 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Wzór: 1. Nick:OneTap G4skins 2. Imię:Robert 3. Wiek:19 4. Znajomość komend (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon**: posiadam 6. Parę słów o sobie **:Spokojny,analizuje na chłodno, jestem aktywny wieczorem i brzydzę się ciśnięciem po matce 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: bo krótko mówiąc w godzinach wieczornym na serwerze super moce jest dzicz 8. Steam_ID:76561199556629171 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-6h od godz.22 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): praktycznie codziennie od 22 11. Staż w Counter-Strike: grałem za czasów CS GO miałem 500 h zrobiłem przerwę roczną i zmieniłem konto oraz wróciłem obecnie ok. 1200h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): na 2 serwerach w CS GO od kiedy wróciłem do CS nie miałem Qesik, 28 Marca 2024 Wbijasz na nasz serwer z nickiem który zawiera reklamę innej sieci oraz reklamę strony gamblingowej. Takiej osobie nie mogę dać admina. Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HowToSh00t 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Nick:HowToSh00t 2. Imię:Robert 3. Wiek:19 4. Znajomość komend (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon**: posiadam 6. Parę słów o sobie **:Spokojny,analizuje na chłodno, jestem aktywny wieczorem i brzydzę się ciśnięciem po matce 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: bo krótko mówiąc w godzinach wieczornym na serwerze super moce jest dzicz 8. Steam_ID:76561199556629171 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-6h od godz.22 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): praktycznie codziennie od 22 11. Staż w Counter-Strike: grałem za czasów CS GO miałem 500 h zrobiłem przerwę roczną i zmieniłem konto oraz wróciłem obecnie ok. 1200h 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): na 2 serwerach w CS GO od kiedy wróciłem do CS nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cashuu 0 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 1. NickCaSH 2. Imię: Michał 3. Wiek: 28 4. Znajomość komend (1-10): Około 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mam na imię Michał mam 28 lat pracuje jako kierownik produkcji interesuje się strażą pożarną i grami. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Dużo gram w csa i chętnie pomogę w likwidacji cheaterów oraz łamaniem regulaminu. 8. Steam_ID: ID Steam: 76561198957169733 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: około 2-4 h dziennie plus sporo w weekend 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Bardziej godziny po południowe oraz nocne 11. Staż w Counter-Strike: około 10lat zaczynając od 1.6 w cs go (1600H) 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak miałem admina na serwerach 1.6 około 4 serwery(szybko sie zamykały ) Wiem z czym to się je Pozdrawiam Qesik, 29 Kwietnia 2024 Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniuiwnl 0 Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 1. Nick: sloniuiwnl 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 21 4. Znajomość komend (1-10): 5 ale dosyć szybko się uczę i zapamiętuje takie rzeczy 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Parę słów o sobie **: Nazywam się Patryk lubie sobię popykać w cska i miło spędzić czas. Interesuje się fotografią oraz rozwojem osobistym. Jestem osobą kulturalną oraz raczej bezkonfliktową. Umiem działać w grupie jak i samemu. Ciężko wyprowadzić mnie z równowagi. Jestem osobą rozsądną i trzeźwo myślącą 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Spędzam sporo czasu w grze oraz chętnie się przyczynie do pomocy w prowadzeniu serwera poprzez pilnowania zasad panujących na nim 8. Steam_ID: STEAM_0:1:711536686 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Całkiem sporo, w zasadzie w każdej wolnej chwili gram 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależnie od pracy, nie mam określonej godziny. Jezeli pracuje na rano to popołudniu jestem, jak pracuje popołudniu to w nocy gram. 11. Staż w Counter-Strike: Parę ładnych lat, zaczynałem przygodę od CS 1.6 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Posiadałem na paru serwerach w cs 1.6 - w cs2 był by to pierwszy raz. Qesik, 9 Maja 2024 Przyjęty, napisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quokka 0 Opublikowano 9 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 1. Nick: QQoKKa2 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 4.Znajomość komend (1-10): 5 ale to komend przecie idzie się nauczyć 5. Sprawny i działający mikrofon**: Yessir! 6. Parę słów o sobie **: Lubie sobie wieczorkami popykać w cska, zwłaszcza jak odkryłem że wogóle działają serwery w cs2. Na codzień jestem Front-end Developerm. Mogę sobię tak posłodzić że uprzejmy miły i opanowany . Rekreacyjnie uprawiam sporty walki kiedyś krav maga teraz boks 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram chwilę na supermocach i zdarza się dzicz wieczorkami, przez co większości osób wtedy gra się znacznie nieprzyjemniej 8. Steam_ID: STEAM_0:0:779063600 9. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: popołudnia wieczorki nocki tak jak dzisiaj jest 00:32 i właśnie skończyłem na dziś 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): jak wyżej pisze popołudnia wieczorki nocki 11. Staż w Counter-Strike: pierwsze styczności miałem z sourcem w niego ładną chwilke pograłem potem wiadomo cs:go ale zacząłem dość puźno bo chyba w 2014 jak nie 15 roku grać w go potem przerwa w 2018 chyba i na 2miesiące przed cs2 wróciłem sobie do go i gram do teraz 🔫 12. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): na serwerach cs go nie. I niewiem czy to coś da ale w gmodzie na paru serwerkach Qesik, 12 Maja 2024 Opiekun odrzucił Twoje podanie, ale zapraszamy na discord i jak pokażesz się bardziej, to złóż tam podanie, ponieważ przenosimy podania na discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Maja 2024 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Od dzisiaj podania składamy na discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi