xxkryst 0 Opublikowano 29 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Nick: ☆♕xxkryst♕☆ Serwer: ★Cs-Classic★ - Call of Duty Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=194596095&advType=steam Siema. Chciałbym odwołać się do bana permanentnego od którego minęło 2 lata (Ban został nadany 09-19-22 o godzinie: 21:31) . Miałem dłuższą przerwę od serwerów społecznościowych. Dzisiaj chciałem zagrać sobie na serwerze CS2 supermoce, ponieważ zaciekawił mnie ten serwer na tiktoku. Wchodzę na serwer i cały czas mnie wyrzuca, po czym okazuje się, że dostałem bana. Otrzymałem go za wallhacka, ale kto normalny grał by na cheatach na koncie, które posiada skiny o wartości od 20-80 zł, nikt normalny. Proszę o rozpatrzenie sprawy. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Maja Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja Skoro grasz na super mocach, ban zdjęty zgodnie z opinią adminów tego serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Maja Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Maja Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi