xxkryst 0 Posted April 29, 2024 Share Posted April 29, 2024 Nick: ☆♕xxkryst♕☆ Serwer: ★Cs-Classic★ - Call of Duty Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=194596095&advType=steam Siema. Chciałbym odwołać się do bana permanentnego od którego minęło 2 lata (Ban został nadany 09-19-22 o godzinie: 21:31) . Miałem dłuższą przerwę od serwerów społecznościowych. Dzisiaj chciałem zagrać sobie na serwerze CS2 supermoce, ponieważ zaciekawił mnie ten serwer na tiktoku. Wchodzę na serwer i cały czas mnie wyrzuca, po czym okazuje się, że dostałem bana. Otrzymałem go za wallhacka, ale kto normalny grał by na cheatach na koncie, które posiada skiny o wartości od 20-80 zł, nikt normalny. Proszę o rozpatrzenie sprawy. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted May 3, 2024 Root Share Posted May 3, 2024 Skoro grasz na super mocach, ban zdjęty zgodnie z opinią adminów tego serwera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted May 3, 2024 Root Share Posted May 3, 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts