Frager 0 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Nick :Frager [RPK] l Ciemna Strefa.Link do SSów :NIe ma bo stwierdził ze czitowanie.Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1554842037' [AMXBans] Twoje IP: '94.168.251.190' [AMXBans] ======================================= Serwer :ProCod 45k Dobrze była sytuacja ze grałem , No i wiecie ze gram dobrze heh . ss'y 3 razy na forum wrzucałem , a jak "Long way to hell" ich nie widział to niech nie banuje za czitowanie , Jest nie ogarnięty nie umie przegrywać i zbanował za czitowanie smieszny on jest . wgl za co on ma admina . Proszę żebym dostał Ub . I zeby on dostał degre albo upomnienie.. Wuwunio Lub -_- jak coś to ja Dresowy Jak chcesz popytać dodaj mnie do konfy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Czekamy na wypowiedz i demko admina banujacego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 http://speedy.sh/vtYvy/frager.rar prosze oto link do demka a ty moze troche bys sie nauczyl kultury bo ja cie ani razu nie obrazilem i nie klam mowiac ze jestem nie ogarniety ... jakos tylko ty zlozyles skarge za to ze zostales zbanowany tyle z mojej strony. a jesli pisza mi na u@ aby kogos sprawdzic to go sprawdzam i akurat ty sie rzucales w oko ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager 0 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 To co z ta sprawa? Dostane Ub? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Moim zdaniem masz wh. Więc nie myśl , że dostaniesz ode mnie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wh snajper, ty zawsze byłeś kiepski ty nawet aima nie potrafiłeś rozpoznać Dla mnie odpał, jak już są 2 sprawy wh i aim. Poczekam na wypowiedź Support UB lub wyższej rangi. @ Początek demka, i środek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wh snajper, ty zawsze byłeś kiepski ty nawet aima nie potrafiłeś rozpoznać Dla mnie odpał, jak już są 2 sprawy wh i aim. Poczekam na wypowiedź Support UB lub wyższej rangi. Ja tam aima nie widze o__O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager 0 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Hhaha . aima jak zabitych 1000 w tym 90 hs . bo jebne , odpał gówno a nie , macie sczeszcie ze na tym serwie na steamie nie grałem bo byscie serwer i wszystko stracili bo nic nie mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Demko widziałem raz, a są 2 takie podejrzane akcje.Zaraz demko zobacze jeszcze raz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 To podaj mi nazwe Twojego steama kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 frager wybacz ale ja umiem grac i nie powiem nie chcialo mi sie w to wierzyc a jesli chodzi o aima nie zawsze na heda namierza przkonalem sie dla typa celownik nie raz latal caly czas na samo cialo ogolnie nie wiem nawet co to za cheat ale wiem ze cheat bo automatycznie namierzal to wiesz. z mojej strony tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ktos z was oglądał to demo?Czy tylko tak piszecie bo piszecie? Oglądałem demo wczoraj 2 razy,miałem nic nie pisać ale widząc tą całą dyskusje to muszę. Dzisiaj również obejrzałem demo na chłodno i Siwy nie wiem jakie ty akcje masz na myśli.Chodzi ci o tą w której CT spada z wentylacji i dostaje ze scouta?Zwykła akcja Chodzi CI jeszcze o tą w której fragger zabił ze schout bez celowania?Spytaj sie blipa jak ostatnio graliśmy na scouty i jakie banki szly bez celowania Jak dla mnie demko czyste i gracz powinnien dostać ub Ps Następnym razem kręć dłuższe demka albo podaj link do dema z htlv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 odbanujcie go idioci kurwa on nic nie ma 4 x mu ssy robili a ktoś sobie ubzdurawszy na demku nic nie ma tylko jak kapłana banujecie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Dla mnie jest czysty. A Ty monka chyba nie powinienes sie tu wypowiadac i idiota to jestes Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 dziku wiesz że to jest obraza każdy może wyrazić swoje zdanie ja cie nie obraziłem ponieważ nie powiedziałem tego wprost do ciebie coś jeszcze do dodania doradco masZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nie kurw* wcale nie obraziles...Ja napisalem idioci...Nie powiedziales wprost do mnie ale powiedzialem to w takim razie do kazdego kto jest Ubteam. @edit Ja nie mam admina na Codzie, takze raczej nie moglem go zbanowac. Ja nie jestem agresywny, po prostu jezeli nas obrazasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 dobra dziku weź skończ odrazu co taka agresja do mnie wzieła? bo ty go banowałeś pewnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdHd 0 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ale skarga nie na tym dziale ale czekamy na admina dajacego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 po co czekacie na admina dajacego bana? ja mu dalem i wstawilem demko reszta chyba nalezy do ubteam prawda? EDIT@ ps nie robcie tu spamu jakimis glupimi klotniami .... to prosba o ub a nie jakis sb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Monka ;D dzieciaku i adhd po jakiego grzyba wy się wypowiadacie ^^ ? ogarnijcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Czysto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi