Appl3. 86 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Więc z dniem dzisiejszym przyjechał do mnie kuzyn i bawił się moim telefonem , chciał go odblokować)na symbol mam )jak się napiszę 15 razy źle kod to trzeba przez e-maila.Trzeba odblokować przez e-maila , spoko mam na kompie normalnie wpisuje login i hasło do e-maila i dobrze jest ,a gdy chcę to samo zrobić na telefonie to piszę , że nieprawidłowy login lub hasło , więc co mówicie abym zrobił , kolega mi mówił , że nowy android (mam 2.3.6) to co wy o tym myślicie ? Tylko proszę o nie takie pojebane odpowiedzi jak "zajeb kuzyna" albo coś takiego.Niech się wypowie ktoś kto ma doświadczenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Tez Ci proponuje nowego androida 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 najnowszy android to 4.0.3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wywal telefon i tak nie korzystasz UP tak jak dziku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Fajnie , fajnie tylko , że kurwa teraz za wgranie nowego androida zapłać ^^ wiecie ile ludzie srednio za wgranie biorą? P.s Monka ;D ale mnie nie interesuje jaki jest najnowszy android. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 no 50-300 zł ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Wgraj nowego androida lub wypierdol telefon przez okno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi