Ryba1231 0 Opublikowano 23 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Nick:smutny rybek Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód:wallhack Nadany:11-28-18 20:15 Długość bana:Permanentny link do konta zbanowanego: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:441978870&Submit Serwer na którym dostałem bana: SEZON 2] ★[CODMOD] ★Cs-Classic★ - Call of... Szanowna Administracjo Zwracam się z prośbą o ponowne rozpatrzenie mojej sprawy i zdjęcie bana na serwerze cs-classic. Nie zgadzam się z decyzją o nałożeniu bana na mnie pod zarzutem korzystania z wallhacka oraz niskiej liczby godzin spędzonych w grze. Jestem przekonany, że grając na serwerze pokaże że grałem,gram i bede grać uczciwie.Jestem świadom, że administracja serwera musi dbać o uczciwość rozgrywki i zapewnić pozytywne doświadczenia dla wszystkich graczy. Jednakże proszę o uwzględnienie mojej prośby i ponowne rozpatrzenie mojej sytuacji. Bardzo zależy mi na powrocie do społeczności cs-classic i kontynuowaniu gry zgodnie z regulaminem. Dziękuję za uwzględnienie mojej prośby i mam nadzieję że teraz mi się uda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BH mordo 99 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Po uzgodnieniu z administracją serwera, gracz nie otrzymuje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 10 Czerwca 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi