Ryba1231 0 Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Nick:smutny rybek Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód:wallhack Nadany:11-28-18 20:15 Długość bana:Permanentny link do konta zbanowanego: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:0:441978870&Submit Serwer na którym dostałem bana: SEZON 2] ★[CODMOD] ★Cs-Classic★ - Call of... Szanowna Administracjo Zwracam się z prośbą o ponowne rozpatrzenie mojej sprawy i zdjęcie bana na serwerze cs-classic. Nie zgadzam się z decyzją o nałożeniu bana na mnie pod zarzutem korzystania z wallhacka oraz niskiej liczby godzin spędzonych w grze. Jestem przekonany, że grając na serwerze pokaże że grałem,gram i bede grać uczciwie.Jestem świadom, że administracja serwera musi dbać o uczciwość rozgrywki i zapewnić pozytywne doświadczenia dla wszystkich graczy. Jednakże proszę o uwzględnienie mojej prośby i ponowne rozpatrzenie mojej sytuacji. Bardzo zależy mi na powrocie do społeczności cs-classic i kontynuowaniu gry zgodnie z regulaminem. Dziękuję za uwzględnienie mojej prośby i mam nadzieję że teraz mi się uda. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BH mordo 99 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Po uzgodnieniu z administracją serwera, gracz nie otrzymuje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Czerwca Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi