Jump to content

Apelacja o UB - Hakerek

Hakerek

Recommended Posts

Posted (edited)

Chciałbym się dowiedzieć za co dostałem bana ponieważ nie używam nic i nie wiem kto stwierdził że rzekomo gram na wallhacku.

Edited by Hakerek

W dniu 18.06.2024 o 18:12, Hakerek napisał(a):

Nick: Hakerek

Wycinek z konsoli(bez IP)*:

Serwer: Supermoce Wingman

Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:421564228&advType=steamid

Podobnie jak w sytuacji twojego znajomego Niko, na mapie nuke po stronie CT, kazdy twoj skan byl bezposrednio w przeciwnika ktory wchodzil za drzwi. nie byla to jednorazowa sytuacja i bylo to juz wczesniej zglaszane na vc przez innych uzytkownikow serwera.

• Haha 1

Posted (edited)

Udostępnisz mi jakiś dowód gdzie to było wielokrotne ? Bo to że np skanuje double doorsy na nuke'u to jest losowe skanowanie gdzie zazwyczaj jest przeciwnik lub jak mam radarhack, a tamta w sumie pojedyńcza akcja gdzie skanowałem pojedyńcze drzwi to tak jak ja pisałem dc jak i znajomy pisał widziałem cień pod drzwiami czy to był cień gracza czy nie to były to losowe skany i nawet w tamtej sytuacji w pewnym momencie wcelowałem się z AWP w cień pod drzwiami żeby obserwować czy to zwidy czy rzeczywiście coś się zmienia i było nagle czyste światło. Nie używam nic więc nie wiem na podstawie czego wywnioskowałeś że mam wh więc chciałbym otrzymać tego jakieś potwierdzenie.

Edited by Hakerek

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy