czaris 90 Opublikowano Niedziela o 21:41 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:41 (edytowane) Twój nick: czaris Nick podejrzanego*: lovely Dane podejrzanego [SID]*: STEAM_0:0:1770966 Data (dzien, gg:mm) zajścia: 10.11, 19:33 Twój dowód*: https://cdn.discordapp.com/attachments/773177393783373844/1305239540981829743/ZTvO7dP_-_Imgur.mp4?ex=67324e8c&is=6730fd0c&hm=a5ceb3f371cb6cb01d4602192a325fee81060e639fbef19bea760df3ea5f9ea3& Rodzaj cheata*: aimbot Nazwa mapki: jb_arcticjail Czasy podejrzanych akcji*: po jednym filmiku można stwierdzić ewidentnego aimbota. IP /Nazwa serwera: jailbreak mam jeszcze kilka akcji podejrzewających aimbota i triggerbota, ale ten jeden filmik wystarcza zeby stwierdzic u niego cheat. jakość filmu potrafi być niska, dlatego po kontakcie ze mną mogę pokazać full hd. polecam spamić pause play, ponieważ przeskok jest nieludzki. EDIT: przepraszam, ale klip drugi musiał zostać przypadkowo wysłany i tak, nic on nie stwierdzał. ZTvO7dP - Imgur.mp4 Edytowane Niedziela o 23:03 przez czaris 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano Niedziela o 22:48 Właściciel Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:48 Zbanowałem go i poczekamy aż tutaj się wypowie, a potem opiekun wyda ostateczną decyzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovely 0 Opublikowano Niedziela o 22:53 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:53 (edytowane) 7 minut temu, -_- napisał(a): Zbanowałem go i poczekamy aż tutaj się wypowie, a potem opiekun wyda ostateczną decyzję ale na co ja mam odpowiadac? XD niech wyśle całe demko z mapy, albo z każdej mapy na której uważa, że tego "aima/triggerka" widać chętnie rozpisze każdą akcje każdy kto ma trochę pojęcia o grze to raczej wie że na tym klipie nic nadzwyczajnego się nie stało biegłem +a i randomo zaj3balem hedzika losowemu gosciowi jak to w cs2 dziala przeciez w takiej sytuacji granie na aimie = instant obvious typ, ludzie przeciez sa ciagle blisko siebie gdybym strzelal na aimie trafialbym nie tych co chce XD /EDIT1 - a na tym drugim klipie co jest podejrzanego? XDDDDDDDD /edit2 - widze ze musisz sie juz @ czaris chwytać brzytwy żeby cokolwiek na mnie znaleźć bo chyba cię troszke zabolalo ze juz nie jestes najwieksza gwiazda serwera Edytowane Niedziela o 22:56 przez lovely Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaris 90 Opublikowano Niedziela o 22:58 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:58 (edytowane) demek nie ma, sam bym rozpatrzył. 2 godziny temu, lovely napisał(a): niech wyśle całe demko z mapy, albo z każdej mapy na której uważa, że tego "aima/triggerka" widać chętnie rozpisze każdą akcje 2 godziny temu, lovely napisał(a): każdy kto ma trochę pojęcia o grze to raczej wie że na tym klipie nic nadzwyczajnego się nie stało w twoim wypadku działa to na odwrót. 2 godziny temu, lovely napisał(a): biegłem +a i randomo zaj3balem hedzika losowemu gosciowi jak to w cs2 dziala fakt, ale popsuł ci się aimlock. czy obwinianie gry wchodzi w gre? 2 godziny temu, lovely napisał(a): gdybym strzelal na aimie trafialbym nie tych co chce XD tak właśnie się stało na klipie? od siebie: mam lekkie doświadczenie z legit cheatami, więc jest mi łatwo stwierdzić wadliwe działanie cheata. edit: po co te prowokacje? i tak, bardzo boli mnie fakt że ze znajomością serwerowni, tworzysz (przepraszam, kupujesz) nowe konto dla anonimowości, masz permamentnego bana na platformach CSowych (faceit) i grasz na serwerze na wysokim poziomie. CS'em się wychowałem 🤓, mam duże doświadczenie z takimi wypadkami i nie widzę powodu toczenia dyskusji. nie pisalem ze faceit nie jest twój, założyć żaden problem... Edytowane Poniedziałek o 01:11 przez czaris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovely 0 Opublikowano Niedziela o 23:07 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 23:07 (edytowane) 17 minut temu, czaris napisał(a): edit: tak, bardzo boli mnie fakt że ze znajomością serwerowni, tworzysz (przepraszam, kupujesz) nowe konto https://streamable.com/55vc5z czyli faceit nie mój? troszke chyba zbladłeś teraz co @ czaris? 18 minut temu, czaris napisał(a): nie pisalem ze faceit nie jest twój, założyć żaden problem... @ czaris czyli co ty mi zarzucasz bo juz nie rozumiem nawet o co w tym ssie chodzi? ze kupilem konto na ktorym elo juz bylo wbite czy co? XD Edytowane Niedziela o 23:18 przez lovely Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano Wtorek o 16:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:09 Potrzebuję więcej dowodów / opini jakiegoś eksperta. Póki co opieramy się na jednej akcji gdzie ja nie widzę niczego nadzwyczajnego. Podeślij tutaj te akcje, rozpisz mi co na nich takiego się dzieje. Ten klip z resztą tak samo mógłbyś rozpisać. Jeżeli nie zostaną podesłane i rozpisane wystarczające dowody na to, że @ lovely cheatuje to zostanie on odbanowany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaris 90 Opublikowano Wtorek o 20:23 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 20:23 (edytowane) Mhm. A więc tak. Mój drogi przyjaciel, skontaktował się z moim drugim przyjacielem, byłym ub team i obrońcą csclassic, @ DonSalerii postarał się szczerze streścić filmiki które podeślę niżej. Również postaram się szczerze na nie odpowiedzieć. Numer 1. (fun fact, wszystkie filmy są z tej samej mapy, ale w innych godzinach.) jIa1S18 - Imgur.mp4 Zacznę opisywać po swojemu, po czym prześlę opinie Saleriego. Po otrzymaniu headshota bez hełmu, ekran się trzęsie i celownik podskakuje. Graczowi udało się wyśrodkować celownik na głowie zbuntowanego, tak samo jak na innych biegnących po bronie. Rozumiem że administracja JB nie kumalala w cheaty, ale nie bez powodu zaśmierdziało tu silent aimem (nie automatyczny, lecz powolny przeskok na głowy w trakcie strzelania). Salerii na to: Numer 2. e95Uxyz - Imgur.mp4 Oskarżony leciał na spadochronie na ctrlu. Po wylądowaniu odrazu celownik podskoczył w głowę zbuntowanego więźnia. Nie wiem co tu napisać, ponieważ nie mogę się doczekać numeru 3. DonSalerii na to: Nuuuuumer 3. Czyli ten sam filmik który zaczął skargę, (ale w zwolnionym tempie!), gdyż po informacji że opiekun nie zna się na cheatach, jest możliwość pokazania mu dokładnie co w tym jest nieludzkiego. Przepraszam za watermark, ale nie znam się na filmmakerach. Pragnę powiedzieć że podskok oraz zacięcie może i jest "dziwne", ale to nie jest wina serwera ani moja, demka są zbugowane a ja jestem na spectatorze, czyli to co widać, to jest. Moją szczerą opinią jest wadliwe działanie aimbota z powodu trzymania +a w trakcie strzelania. ZTvO7dP - Imgur-VEED (1).mp4 Nie chcę się tłumaczyć, ale Salerii był w stanie obejrzeć vod'a będąc w pracy, z telefonu jednocześnie oglądając zwykłego klipa bez slow-motion (szacun.). Może by zmienił zdanie, może nie, ale ja szanuje jego opinie. Edit: Dodaje również opinię Slajdena, który nieraz rozpisywał demka dla opiekuna i innych. Chciałbym móc napisać coś więcej, ale odemnie to jest tyle. Dla tych co nie znają się na cheatach, wystarczy głęboko rozpatrzyć ruch myszki. Lece się buntować Edytowane Wtorek o 21:59 przez czaris 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovely 0 Opublikowano wczoraj o 02:39 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 02:39 (edytowane) 6 godzin temu, czaris napisał(a): Po otrzymaniu headshota bez hełmu, ekran się trzęsie i celownik podskakuje. Graczowi udało się wyśrodkować celownik na głowie zbuntowanego, tak samo jak na innych biegnących po bronie. Rozumiem że administracja JB nie kumalala w cheaty, ale nie bez powodu zaśmierdziało tu silent aimem (nie automatyczny, lecz powolny przeskok na głowy w trakcie strzelania). Salerii na to: XD? dostaje heda, to normalne że celownik podskakuje bo nie mam hełmu, normalnie aimuje na głowe po powrocie celownika, na innych 2 typów tak samo zwykły kill ale rozumiem, że dla ciebie takie hedy to coś nadzwyczajnego Cytat "ale nie bez powodu zaśmierdziało tu silent aimem" XDDDD link do yt < obejrzyj sobie co to ten twój silent aim 6 godzin temu, czaris napisał(a): Oskarżony leciał na spadochronie na ctrlu. Po wylądowaniu odrazu celownik podskoczył w głowę zbuntowanego więźnia. Nie wiem co tu napisać, ponieważ nie mogę się doczekać numeru 3. DonSalerii na to: XD? ląduje, normalny smooth ruch na głowe, ciągnąc fullauto do dołu co tutaj dziwnego jest? XD Cytat Nie wiem co tu napisać no własnie ty nigdzie nie wiesz co napisac, bo piszesz byle gowno zebym tylko dostal bana i cie nie kasowal na serwerze 6 godzin temu, czaris napisał(a): Czyli ten sam filmik który zaczął skargę, (ale w zwolnionym tempie!), gdyż po informacji że opiekun nie zna się na cheatach, jest możliwość pokazania mu dokładnie co w tym jest nieludzkiego. Przepraszam za watermark, ale nie znam się na filmmakerach. Pragnę powiedzieć że podskok oraz zacięcie może i jest "dziwne", ale to nie jest wina serwera ani moja, demka są zbugowane a ja jestem na spectatorze, czyli to co widać, to jest. Moją szczerą opinią jest wadliwe działanie aimbota z powodu trzymania +a w trakcie strzelania. pierwszy klip co był w skardze i ten ostatni no jest dosyć dziwny, ale człowieku takie rzeczy zdarzają się każdemu, byłem jeszcze w full biegu +a i przecież skoro TY MASZ TAKIE POJĘCIE O CHEATACH to kto normalny prowadząc w ct grałby na aimie czy innych bajkach o których ty tam pisałeś, gdzie każdy kto trochę liznął JB wie jak to działa, że tt ciągle jest blisko siebie lub w stacku 13 osób w sobie, więc to oczywiste że granie na takim syfie od razu idzie wykryć, nawet by to tylko przeszkadzało bo załóżmy sytuacje że jesteście w jakimś bliskim szeregu dużo ludzi w siebie wnika to chcąc zabić kogoś kogo chcę nie zabiję go bo aim będzie napierdalał najbliższą głowę którą sobie randomo zlokalizuje ty chyba dalej tego nie rozumiesz --------------- podsumowując > typ wysyła takie bezsensowne gówno byleby cokolwiek na mnie znaleźć jedyny klip faktczynie podejrzany to jest ten o którym był pierwszy wątek w skardze, ale takie rzeczy się zdarzają, rzadziej lub mniej ale się zdarzają każdemu link do yt < looknij sobie z randomowych klipów Z FACEITA (twierdzisz ze kupilem konto z gotowym faceitem) w których raczej klipowałem coś smiesznego z tsa znalazlem akcje ktore na pewno bys uznal jako hax bo przeciez MASZ TAKIE DOSWIADCZENIE W CHEATACH, zwroc uwage na 0:54 takie rzeczy też się trafia przypadkiem //pisane na szybko, bez zwracania uwagi na jakas ortografie itp Edytowane wczoraj o 02:43 przez lovely 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu (edytowane) Niejednogłośną decyzją gracz @ lovely zostaje zbanowany. Powołując się na opinie 3 ekspertów a w tym jednego z byłych UBTeam ban zostaje. Dochodzą tutaj też nieścisłości związane ze zbanowanymi kontami faceit (blokada za omijanie bana), ukrywanie swojej tożsamości, i rotacją kont. Temat bardzo śliski, jednak zdecydowanie więcej czynników składa się na to aby ten ban pozostał. Edytowane 15 godzin temu przez offen 2 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 109 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi