Skocz do zawartości

Unban matiseq80

matiseq80

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: matiseq80
Serwer: Super Moce 5vs5 ( supermoce.cs-classic.pl:27017 )
Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:921060888&advType=steamid&Submit

Graliśmy we 3 ze znajomymi od wczoraj , na ostatnią runde mapy dostałem ja oraz drugi znajomy bana, On za Fake ACC ja za Wallhacka, trzeci znajomy nie dostał nic. Problem tkwi w tym, że konta są bez prime ponieważ oboje dostaliśmy Kare czasową na 20h (ja na 3dni za to że miałem wcześniej blokady za wychodzenie z meczu) która uniemożliwia dołączenie na jakikolwiek tryb gry/serwery społ. przez to, że w meczu był cheater który podczas gry dostał Vac'a. Podobno również otrymałem bana za Wh, wydaje mi się, że to może być spowodowane ostatnią rundą gdzie znajomy miał pokazywanie przeciwników na radarze i mi powiedział info. 
Niżej dowód, że posiadam konto prime ( nie jest kupione, moge również dać potwierdzenia z banku/steama/maila )
https://imgur.com/a/bSagA7h

Edytowane przez matiseq80

Troche to wszystko naciągane,  Ban na 20h moze i faktycznie masz ale nie wiadomo za co tak na prawdę to dostaliście, dodatkowo znalazłem Twoje głowne konto na którym masz VACa, Do tego przyznajesz się ze sobie podpowiadacie co jest zabronione, i ban za wh poleciał nie tylko za tą jedną akcję a za kilka w których dokładnie wiedziałeś gdzie znajduje się przeciwnik nawet jeśli on nie zrobił zadnego kroku itp. No i do tego gra na nowym koncie, bez prime itp. zostawiam do do rozpatrzenia.

image.png

Edytowane przez Kelul

naciągane? moim zdaniem troche slaba sprawa, że serwer jest Free For All i nie można na nim grać jak się nie ma Prime'a, z resztą co byłby za sens grać supermoce ze znajomymi na wh tak właściwie grając o złote kalosze co najwyżej. Wydaje mi się, że jak już gra ktoś na odpale to gra na turniejach czy premierach 😜

tyle, że podpowiadanie jak już powiedziałem było dawane przez radar który miał jako supermoc podczas kiedy żył xd a vac jest sprzed 1370dni co nie oznacza, że po prawie 4 latach specjalnie robie konta i gram na serwerach społeczności po to, żeby latać odpalonym ( I nawiązując, że nie wiadomo za co dostaliśmy, to chyba logiczne, że jeśli coś wykryłby Vac to poszedl by Vac'ban a nie blokada xd?)

• Właściciel
9 godzin temu, matiseq80 napisał(a):

naciągane? moim zdaniem troche slaba sprawa, że serwer jest Free For All i nie można na nim grać jak się nie ma Prime'a, z resztą co byłby za sens grać supermoce ze znajomymi na wh tak właściwie grając o złote kalosze co najwyżej. Wydaje mi się, że jak już gra ktoś na odpale to gra na turniejach czy premierach 😜

Jeżeli takie mamy zasady to należy je po prostu uszanować, a nie wyśmiewać. I dziwi mnie ta końcówka, bo albo udajesz, albo nigdy nie grałeś na serwerach społecznościowych

Cytat

Banów: 31,731

To liczba banów u nas i zerknij sobie teraz od końca ile z tych kont ma już VAC. Uprzędzie, do około 50 strony raczej żadne konto nie będzie bez VAC, więc chyba jednak ludzie grają na odpale na społecznościówkach

Połączyłem Ci też posty, bo spamujesz. Proszę Was o zapoznanie się z zasadami działu

9 godzin temu, matiseq80 napisał(a):

tyle, że podpowiadanie jak już powiedziałem było dawane przez radar który miał jako supermoc podczas kiedy żył xd a vac jest sprzed 1370dni co nie oznacza, że po prawie 4 latach specjalnie robie konta i gram na serwerach społeczności po to, żeby latać odpalonym ( I nawiązując, że nie wiadomo za co dostaliśmy, to chyba logiczne, że jeśli coś wykryłby Vac to poszedl by Vac'ban a nie blokada xd?)

Ale pokazuje już, że miałeś już historię z odpalaniem się

Przekazuję sprawę do @ rlyCebula

57 minut temu, -_- napisał(a):

Jeżeli takie mamy zasady to należy je po prostu uszanować, a nie wyśmiewać. I dziwi mnie ta końcówka, bo albo udajesz, albo nigdy nie grałeś na serwerach społecznościowych

To liczba banów u nas i zerknij sobie teraz od końca ile z tych kont ma już VAC. Uprzędzie, do około 50 strony raczej żadne konto nie będzie bez VAC, więc chyba jednak ludzie grają na odpale na społecznościówkach

Połączyłem Ci też posty, bo spamujesz. Proszę Was o zapoznanie się z zasadami działu

Ale pokazuje już, że miałeś już historię z odpalaniem się

Przekazuję sprawę do @ rlyCebula

Zrozumiałe, lecz nigdzie w regulaminie nie było napisane o tym, że konto musi mieć prime oraz nie może mieć blokad VAC na innych kontach. Nie wyśmiewam się, tylko jest mi wmawiane to czego napisane w regulaminie serwera Supermocy nie ma. 
czytałem ten regulamin : 

Wydaje mi się, że regulamin ten obowiązuje serwera SuperMoce jak jest napisane i nie znalazłem nigdzie informacji o banach za brak prime czy blokadach vac na drugich kontach. 
i rozumiem , że Patrząc na pryzmat przeszłości było doczynienie z cheatami to nie znaczy to, że po 4 latach również musze być odpalonym. Jak samo Valve pisze odnośnie vac'banów "If you'd like to play the game online again please make sure you repurchase the game on account which has not been banned". Jak widać nie ma problemu z tym, że jeśli miałem vac'a na jednym koncie to już nie moge grac na drugim jesli kupiłem sobie prime'a po raz drugi ponieważ zrozumiałem swój błąd po 4 latach. 
życzę miłej nocki

Rozumiem lecz podaję tylko przykład, że powinno być dodane, że administracja może banować graczy również za rzeczy których nie ma opisanych w regulaminie ( chyba, że zostałem zbanowany przez właściciela to wiadomo, że nie musi ). A to, że tyle i tyle banów nadaliście dalej nie zmienia faktu, że powód skoro miałem vaca 4 lata temu to i teraz moge coś mieć więc trzeba dać bana jest powodem bez sensu który nie jest niczym poparty. Vac wtedy mógłbyć nadany za skinchangera albo za nullbindy które nie były dozwolone za czasów wczesnego cs;go albo również za wh. Więc nie warto każdego kto ma vaca wsadzać do jednego wora z innymi ludzmi co biegają na rage'u i strzelają przez ściany.

Każdy ma swój własny regulamin natomiast warto by był on dopracowany by nie było później braku sprostowania

Edytowane przez matiseq80
Odpowiedź do @-_-
-_-,

Tylko że Ty nie masz bana z takim powodem, więc nie bardzo rozumiem. Ten powód dotyczył Twojego kolegi, a ban u niego jest ode mnie. To trochę inna sytuacja, bo jako właściciel mam prawo zbanować gracza także poza regulaminem, co czasem czynię. Admini nie moga w ten sposób zbanować gracza, dlatego tego w regulaminie nie ma

13 minut temu, rlyCebula napisał(a):

Matiseq aktualnie twój ban dotyczy WH, Jest to potwierdzone. Jest demko w komentarzu do Twojego bana. Jeśli masz jakieś wątpliwości mogę je rozpisać.

zadnego demka nie ma w komentarzu "No Demos"

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów