boberek 8 Opublikowano Niedziela o 18:11 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:11 (edytowane) Wzór Nick: boberek Serwer: jb Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_0:1:454028539&Submit dostalem bana za aimbota nie posiadajac takowego mialem binda na obracanie sie ktorego wpisuje sie w konsoli. chce go wytlumaczyc pozdrawiam 🙂 jasne juz ci mowie dostal dmg razem 3 razy glowe, body i na dobicie glowe machalem celownik lewo prawo bardzo szybko trzymajac strzal pierwsza glowe dostal nie patrzac sie na mnie a jak sie obrocil juz mialem myszke w innym miejscu poniewaz jak wczesniej napisalem machalem nia nastepnie zrobilem ten sam ruch trafilem go body a nastepnie juz normalnie przecelowalem w niego i dalem mu w glowe zalaczam zdjecie pogladowe o jakie obroty mi chodzilo Edytowane Niedziela o 19:04 przez boberek dodanie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano Niedziela o 18:21 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:21 (edytowane) W załączniku przesyłam filmik, który otrzymałem. Widać na nim, że gracz otrzymał obrażenia przed tym, jak się obróciłeś. BoberCheaty.mp4 @ Boberekyt Edytuj swoją pierwszą wypowiedź zamiast spamować. Używaj też proszę mniej wulgarnego języka. I dalej nie zostało mi wyjaśnione w jaki sposób N3X dostał obrażenia przed tym, jak się obróciłeś. Edytowane Niedziela o 18:37 przez offen 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano Niedziela o 20:36 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:36 Z powodu braku wystarczającej ilości dowodów Gracz otrzymuje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 111 Opublikowano Niedziela o 20:36 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:36 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi