Skocz do zawartości

ub lovely ;P

lovely

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: lovely
Serwer: jailbreak
Link do bana: link do bana

no to lecimy, ban wleciał za 3 klipy na których widać EWIDENTNEGO aimbota, jak twierdzi EKSPERT @ czaris

to teraz zacznijmy od początku, po dodaniu tematu przez naszego EKSPERTA początkowo, był tylko jeden klip https://streamable.com/yfbcbm 
dokładnie ten, lecz od razu w głowie sobie pomyślał, że jeden klip na kogoś to za mało żeby kogoś zbanować więc trzeba coś znaleźć
po czasie dodaje kolejny klip https://streamable.com/bqcdn0 < ale jednak po czasie stwierdza, że nic tam nie widać(ale trzeba było wrzucić byle gówno, tylko żeby zbanować kogoś lepszego od siebie)

słowa @ czaris:

Cytat

"EDIT: przepraszam, ale klip drugi musiał zostać przypadkowo wysłany i tak, nic on nie stwierdzał."

czyli w grze dalej mamy jednego podejrzanego klipa, co jest zbyt mało wystarczającym dowodem do zbanowania kogoś co każdy normalny człowiek może stwierdzić i również opiekun daje taką opinie:

Cytat

"Póki co opieramy się na jednej akcji gdzie ja nie widzę niczego nadzwyczajnego."

wlatują od naszego eksperta 2 kolejne PODEJRZANE klipy, oraz rozpiska według @ DonSalerii i @ slajdEN

AKCJA 1 - https://streamable.com/9y5hjx
AKCJA 2 - https://streamable.com/m4o91f

---------
AKCJA 1:

już rozpiske moją dawałem, więc ją tylko cytuję "XD? dostaje heda, to normalne że celownik podskakuje bo nie mam hełmu, normalnie aimuje na głowe po powrocie celownika, na innych 2 typów tak samo zwykły kill ale rozumiem, że dla ciebie takie hedy to coś nadzwyczajnego"

rozpiska według saleriego:

image.png

czyli według jego rozpiski nic nie stwierdza i klip jest czysty, tak mi się bynajmniej wydaje po tym co napisał
----------
AKCJA2:

znowu cytuję moją rozpiskę: "XD? ląduje, normalny smooth ruch na głowe, ciągnąc fullauto do dołu co tutaj dziwnego jest? XD"

i rozpiska @ DonSalerii, że niby na klipie COŚ TAM MOŻNA STWIERDZIĆ sądząc po tym co napisał:
image.png.a7e102f5d944c07d1ebf5fb8dc1ff73f.png
odpowiedź: no nie wiem co tutaj @ DonSalerii widzisz dziwnego strzelam fullauto w głowe typa, więc ciągne spray do dołu chyba normalne czy niezbyt?
----------

cytuję offena, w decyzji odnośnie bana:

Cytat

"Powołując się na opinie 3 ekspertów a w tym jednego z byłych UBTeam ban zostaje."

^ OPINIE 3 EKSPERTÓW, powtarzam 3

spoko rozumiem, były rozpiski od osób, które siedzą tutaj od dawna i przyczynili się do zbanowania SŁUSZNIE dużej ilości haxów
pamiętam zgłoszenia dratewki i większość zgłoszeń które dawał była dobrze rozpisana, ale gracze którzy byli banowani dzięki niemu mieli KILKADZIEISĄT podejrzanych rund, w których było widac obvious aima/wh, gdzie ja jestem banowany za jednego klipa

ale wrócimy może do tego gdzie nasz 3 EKSPERT się podział?
pytając offena kto był tym trzecim EKSPERTEM, dostaję odpowiedź:

image.png

image.thumb.png.068cd907c4e6d23bf5ff4394476de044.png

nic poza XD, nie mogę tutaj napisać skoro typ zgłaszający mnie jest traktowany jako EKSPERT

w grze zostaje ostatni klip najbardziej podejrzany, który już sam pisałem że dziwnie też wygląda jak to oglądam co dalej nic nie oznacza

image.png

image.png.61f7393d98e9efabfd7cf73f5b408240.png

@ DonSalerii pisze samemu, że jest to dziwna akcja, a slajden potwierdza moją wersje zdarzeń, czyli że żaden klip poza tym jednym nic nie wnosi "reszta to takie średnie w sumie", a ten jeden według niego spalony

dlatego wnioskując po tym wszystkim ban wleciał za jednego klipa, który już pisałem że wygląda dziwnie, ale dalej nic nadzwyczajnego do stwierdzenia obvious haxa, się tam nie stało
nawet offen jest tego samego zdania, chociaż nie ujmując mu, nie ma pojęcia o strzelaniu etc, ale jednak jako zwykły gracz widzi, że nic nadzwyczajnego tam nie widać:

Cytat

"Póki co opieramy się na jednej akcji gdzie ja nie widzę niczego nadzwyczajnego. "

teraz wiadomość dla @ DonSaleriii i @ slajdEN wytłumacze wam, dlatego mógł polecieć taki shake 
gram na akceleracji myszki, specjalnie wbilem na aimbotza pokazawac wam jak wyglada moj gameplay i crossowanie celownikiem dlaczego na jego klipie wygląda na taki mocny shake, macie tam moment gdzie tylko aimuje miedzy glowami zeby pokazac jak to wyglada
nie znam sie calkowicie na cheatach, ale no wydaje mi sie ze nie ma cheata co aimuje tylko miedzy glowami a nie strzela XDD wiec tutaj udowodnilem po prostu ze to moj naturalnych ruch myszką
(FILMIK NA YT, BO ZA DLUGI NA STREAMABLE)

https://www.youtube.com/watch?v=eLkou8yVLy8 <<< 

i tutaj mam jakiegoś klipa, gdzie nawet widać na jb jak szybko się obracam robiąc 180tki, że nie jest to smooth ruch obracając się tylko szybki jeden ruch na akceleracji

https://www.youtube.com/watch?v=nwM3o5zwRw8

i tez powtarzam to po raz setny, z tego co wiem ty @ DonSaleriii i @ slajdEN nie gracie na jb, ale chyba jesteście w stanie ocenić czy byłoby to mądre
granie na jakimś aimbocie czy czymkolwiek co wspomaga strzelanie w takiej sytuacji jaki jest klip, przecież byłoby totalnym idiotyzmem 
15 ludzi stoi w sobie, albo blisko siebie więc to oczywiste że gdybym miał takie coś odpalone to bym zabijał ludzi których nie chcę nawet trafić XD

pozdrawiam :D 

Edytowane przez lovely
  • Like 1
  • Smutny 3

Zostały mi dostarczone informacje, które potwierdzają Twoją wiarygodność.
Dostajesz UB, jednak tak jak się umawialiśmy - wyjaśnij i naprostuj sytuację.

• Haha 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności