igorkowalczyk2008 0 Opublikowano 4 Grudnia Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia Nick: ajgor Serwer: jailbreak Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:200571999&advType=steamid Ban z przed 5 lat Nie cheatowałem, grałem sobie kulturalnie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 5 Grudnia Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia @ offen bo dostał na JB i zapewne też tam chce grać, więc zdecyduj proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 126 Opublikowano 5 Grudnia Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia (edytowane) Mam jakieś przebłyski, że byłeś niezłym gagatkiem 5 lat temu. Mam nadzieję, że się to zmieniło. Ban zdjęty, zapraszam do kulturalnej rozgrywki! Edytowane 5 Grudnia przez offen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 126 Opublikowano 5 Grudnia Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi