Areczunio 0 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Nick: Arek Serwer: JB Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:923443097&advType=steamid&Submit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek 8 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu https://streamable.com/eogrql - strzelasz do goscia przez sciane https://streamable.com/hfmpsn - doskonale wiesz gdzie jest przeciwnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczunio 0 Opublikowano 22 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu W pierwszym skoro widziałem typa że idzie na górę to chyba oczywiste że przeskanuję ta ścianę xd. A w drugim klipie słyszałem dobrze że Dick tam strzelał, więc wyszedłem i patrzyłem czy go tam i niema i zobaczyłem część jego ręki więc strzeliłem mu w tą rękę. W klipie 2 nie było części gdzie on ciągle strzelał do ziomka u góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczunio 0 Opublikowano 21 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 21 minut temu, Areczunio napisał(a): W pierwszym skoro widziałem typa że idzie na górę to chyba oczywiste że przeskanuję ta ścianę xd. A w drugim klipie słyszałem dobrze że Dick tam strzelał, więc wyszedłem i patrzyłem czy go tam i niema i zobaczyłem część jego ręki więc strzeliłem mu w tą rękę. W klipie 2 nie było części gdzie on ciągle strzelał do ziomka u góry. Pozatym w 1 klipie jeżeli bym cheatował to bym w niego strzelał do końca, a dlaczego tego nie zrobiłem? Bo go nawet nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3X1320 59 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 19 minut temu, Areczunio napisał(a): Pozatym w 1 klipie jeżeli bym cheatował to bym w niego strzelał do końca, a dlaczego tego nie zrobiłem? Bo go nawet nie widziałem Czm wgl strzelałeś tam gdzie on akurat był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczunio 0 Opublikowano 21 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Teraz, N3X1320 napisał(a): Czm wgl strzelałeś tam gdzie on akurat był? Z tego co wiem to w cs:go dało się zawsze to skanować, tak samo zrobiłem tutaj z nadzieją ze go trochę obije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zavbka 1 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Po przeczytaniu na discordzie, że wstawiłeś post na forum sam byłem tego ciekaw, więc oto jestem. 1. w CS:GO rzeczywiście było można przeskanować te miejsce, więc się tutaj z tobą zgodzę że tutaj mogłeś nie mieć. 2. W tym nie mam pewności czy, rzeczywiście on strzelał ale jeśli tak to po wychyleniu też bym zauważył jego ręke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 126 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Zostajesz odbanowany do momentu przesłania reszty clipów. Ostateczny werdykt będzie w poniedziałek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi