Areczunio 0 Opublikowano Piątek o 17:56 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:56 Nick: Arek Serwer: JB Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:923443097&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek 8 Opublikowano Piątek o 18:03 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:03 (edytowane) https://streamable.com/ju5xf9 - strzelasz do goscia przez sciane https://streamable.com/xquhcb - doskonale wiesz gdzie jest przeciwnik Edytowane 4 godziny temu przez offen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczunio 0 Opublikowano Piątek o 18:09 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:09 W pierwszym skoro widziałem typa że idzie na górę to chyba oczywiste że przeskanuję ta ścianę xd. A w drugim klipie słyszałem dobrze że Dick tam strzelał, więc wyszedłem i patrzyłem czy go tam i niema i zobaczyłem część jego ręki więc strzeliłem mu w tą rękę. W klipie 2 nie było części gdzie on ciągle strzelał do ziomka u góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczunio 0 Opublikowano Piątek o 18:32 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:32 21 minut temu, Areczunio napisał(a): W pierwszym skoro widziałem typa że idzie na górę to chyba oczywiste że przeskanuję ta ścianę xd. A w drugim klipie słyszałem dobrze że Dick tam strzelał, więc wyszedłem i patrzyłem czy go tam i niema i zobaczyłem część jego ręki więc strzeliłem mu w tą rękę. W klipie 2 nie było części gdzie on ciągle strzelał do ziomka u góry. Pozatym w 1 klipie jeżeli bym cheatował to bym w niego strzelał do końca, a dlaczego tego nie zrobiłem? Bo go nawet nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3X1320 59 Opublikowano Piątek o 18:52 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:52 19 minut temu, Areczunio napisał(a): Pozatym w 1 klipie jeżeli bym cheatował to bym w niego strzelał do końca, a dlaczego tego nie zrobiłem? Bo go nawet nie widziałem Czm wgl strzelałeś tam gdzie on akurat był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczunio 0 Opublikowano Piątek o 18:54 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:54 Teraz, N3X1320 napisał(a): Czm wgl strzelałeś tam gdzie on akurat był? Z tego co wiem to w cs:go dało się zawsze to skanować, tak samo zrobiłem tutaj z nadzieją ze go trochę obije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zavbka 1 Opublikowano Piątek o 20:37 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:37 Po przeczytaniu na discordzie, że wstawiłeś post na forum sam byłem tego ciekaw, więc oto jestem. 1. w CS:GO rzeczywiście było można przeskanować te miejsce, więc się tutaj z tobą zgodzę że tutaj mogłeś nie mieć. 2. W tym nie mam pewności czy, rzeczywiście on strzelał ale jeśli tak to po wychyleniu też bym zauważył jego ręke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 127 Opublikowano Piątek o 23:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:09 Zostajesz odbanowany do momentu przesłania reszty clipów. Ostateczny werdykt będzie w poniedziałek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3X1320 59 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Dorzucam jeszcze jednego ss'a dziwne trochę to było to była ta sama mapa co @ Waldek wysyłał - https://streamable.com/no7tux Edytowane 6 godzin temu przez N3X1320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 5 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 34 minuty temu, N3X1320 napisał(a): Dorzucam jeszcze jednego ss'a dziwne trochę to było to była ta sama mapa co @ Waldek wysyłał - https://streamable.com/no7tux Tutaj chamóweczka troszkę XD Chyba że jest to miejsce na które ciągle ktoś chodzi jak w poprzednich klipach haha Nie znam totalnie map JB. Nawet Twój celownik idzie przez 2 ściany za gościem, po czym zoomujesz idealnie w niego, nie po prawej ani lewej tylko tam gdzie on idealnie. Dla mnie BAN. Pozdrawiam członek ekipy do banowania ❤️ Edytowane 6 godzin temu przez rlyCebula 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczunio 0 Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 51 minut temu, N3X1320 napisał(a): Dorzucam jeszcze jednego ss'a dziwne trochę to było to była ta sama mapa co @ Waldek wysyłał - https://streamable.com/no7tux celowałem w niego bo on mi chyba z 4 razy wychylił w tym samym miejscu i poprostu wiedziałem że skoro nie zmieniał miejsca wychylenia to zrobi to kolejny raz xd. Trochę głupie zagranie z jego strony ale cóż. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areczunio 0 Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 49 minut temu, rlyCebula napisał(a): Tutaj chamóweczka troszkę XD Chyba że jest to miejsce na które ciągle ktoś chodzi jak w poprzednich klipach haha Nie znam totalnie map JB. Nawet Twój celownik idzie przez 2 ściany za gościem, po czym zoomujesz idealnie w niego, nie po prawej ani lewej tylko tam gdzie on idealnie. Dla mnie BAN. Pozdrawiam członek ekipy do banowania ❤️ Tak zzoomowałem tam bo on tak wychylił z 4 razy trafił mnie troche po czym się chował znowu. Edytowane 5 godzin temu przez Areczunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 127 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Kompletnie do mnie nie przemawiają Twoje wyjaśnienia. Na 3 clipach widać jak ewidentnie celujesz idealnie przez ścianę. W dodatku na tym od @ N3X1320 wygląda to jakbyś chciał to ukryć bo na zoom dokładnie widać czubek jego głowy a ty najpierw celujesz w niego przez ścianę a potem latasz lewo prawo XD. Moim zdaniem są to wystarczające dowody na WH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 127 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi