polish dick 0 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Nick: Polish Dick [CSC] CSGOSKINS serewer:jb link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:923004444&advType=steamid&Submit dostałem crash gry Edytowane 12 godzin temu przez polish dick zapomniałem żeby napisać że dostałem crash gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 64 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Dziwne, że akurat po odpaleniu skakanki i zrobieniu mass tk rozlaczyles sie z serwerem. Wyglądało to jak ucieczka ale wiadomo skoro mowisz, że miałeś crusha to moze faktycznie po odpaleniu skakanki cos takiego mialo miejsce. Cóż najwidoczniej miał miejsce niesamowity zbieg okoliczności mass tk+crush gry. Skoro twierdzisz, że nie była to ucieczka jestem za tym aby ban został skrócony do 1-2 dni. ban został skrócony na 2dni. ❤️ Edytowane 10 godzin temu przez offen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 127 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi