polish dick 0 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 (edytowane) Nick: Polish Dick [CSC] CSGOSKINS serewer:jb link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:923004444&advType=steamid&Submit dostałem crash gry Edytowane 22 Grudnia 2024 przez polish dick zapomniałem żeby napisać że dostałem crash gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 66 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 (edytowane) Dziwne, że akurat po odpaleniu skakanki i zrobieniu mass tk rozlaczyles sie z serwerem. Wyglądało to jak ucieczka ale wiadomo skoro mowisz, że miałeś crusha to moze faktycznie po odpaleniu skakanki cos takiego mialo miejsce. Cóż najwidoczniej miał miejsce niesamowity zbieg okoliczności mass tk+crush gry. Skoro twierdzisz, że nie była to ucieczka jestem za tym aby ban został skrócony do 1-2 dni. ban został skrócony na 2dni. ❤️ Edytowane 22 Grudnia 2024 przez offen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 132 Opublikowano 22 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi