polish dick 0 Opublikowano wczoraj o 12:19 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:19 (edytowane) Nick: Polish Dick [CSC] CSGOSKINS serewer:jb link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:923004444&advType=steamid&Submit dostałem crash gry Edytowane wczoraj o 12:33 przez polish dick zapomniałem żeby napisać że dostałem crash gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 64 Opublikowano wczoraj o 13:16 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:16 (edytowane) Dziwne, że akurat po odpaleniu skakanki i zrobieniu mass tk rozlaczyles sie z serwerem. Wyglądało to jak ucieczka ale wiadomo skoro mowisz, że miałeś crusha to moze faktycznie po odpaleniu skakanki cos takiego mialo miejsce. Cóż najwidoczniej miał miejsce niesamowity zbieg okoliczności mass tk+crush gry. Skoro twierdzisz, że nie była to ucieczka jestem za tym aby ban został skrócony do 1-2 dni. ban został skrócony na 2dni. ❤️ Edytowane wczoraj o 14:26 przez offen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 128 Opublikowano wczoraj o 14:26 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:26 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi