adoi 0 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 (edytowane) Nick: adoi Serwer: CODMOD Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:33568532&advType=steamid Witam, po długim czasie postanowiłem pograć na codmodzie, wchodze na serwer a mam bana za cheaty, których nigdy nie używałem. Mam nadzieje, że to jakieś nieporozumienie czy coś, bo ban został nadany już jakiś czas temu. Edytowane 26 Grudnia 2024 przez adoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 911 Opublikowano 26 Grudnia 2024 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 W Twoim przypadku powinieneś zastosować się do A nie umieściłeś w nazwie tematu "Druga opcja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelul 59 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi