w0jti 0 Opublikowano Środa o 19:23 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:23 (edytowane) Nick: KsiazeNieporzadek Serwer: [JAILBREAK] Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:801287439&advType=steamid&Submit# Witam dostalem bana za to ze ktos cheatowal na podjarze COD modzie na takim samym ip jak mam, ale nie bylem to ja. Pozdrawiam ;D Edytowane Środa o 19:24 przez w0jti nie dodalem nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 680 Opublikowano Środa o 19:55 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:55 Cześć, https://steamcommunity.com/id/seeeettttv3/ To jest konto które dostało bana za cheaty na CODzie. Masz to konto w znajomych na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jti 0 Opublikowano Środa o 19:59 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 19:59 Nie znam musialem je kiedys zakceptowac przypadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 680 Opublikowano Środa o 20:06 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:06 Średnie to jest wytłumaczenie. Ban jest świeży - powtarzanie się IP się zdarza, ale pierwszy raz widziałbym sytuację jeżeli to nie jesteś Ty po tak krótkim czasie. Do tego dochodzi to że masz to konto w znajomych na steam, a argument pt "Przez przypadek zaakceptowałem" mnie nie przekonuje. Decyzja leży oczywiście u offena, ale tak jak na początku byłem sceptycznie nastawiony do tego bana, tak dużo rzeczy przemawia za tym, że to jednak byłeś Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jti 0 Opublikowano Środa o 20:13 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 20:13 No nie ma jak sie z tego sensownie wytlumaczyc. Jesli by mi nie zalezalo na serwerze i faktycznie bylbym to ja to raczej nie inwestowal bym w serwer typu nie kupowal SVipa i bluntu. Tymbardziej ze spedzam troche godzin na serwerze i jakbym to byl ja to raczej bym nie wchodzil na serwer tak czesto i mial brzydko mowiac wyje**** na gre na nim. Licze na pozytywne rozpatrzenie UB Pozdrawiam i szczesliwego nowego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 131 Opublikowano Piątek o 01:40 Udostępnij Opublikowano Piątek o 01:40 Po przeanalizowaniu sytuacji jestem w stanie w to uwierzyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 131 Opublikowano Piątek o 01:40 Udostępnij Opublikowano Piątek o 01:40 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi