AJeN_ 0 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Nick: AJeN_ Serwer: [JAILBREAK] Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:103282140&advType=steamid&Submit Witam, wraz z graczem Sonic dostaliśmy bana za info, chciałbym dostać nagrania, dowody na którym rzekomo dajemy sobie info, dziękuje :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 66 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Witam. Zostal nam podeslany taki oto klip. https://streamable.com/dfwxk5 ... Wyraznie na nim slychac jak Sonic mowi ze jeden spierdolil... Dziwnym trafem akurat w tej rundzie 1 osoba z tt uciekla i natychmiastowo po tym jak powiedzial ze jeden uciekł kolega z ct sie obraca.(Nie chodzi mi tutaj o to ze Venom dostal info ze ktos ucieka bo to widzial jednak o to ze dokladnie o to chodzilo Sonicowi ze to wlasnie o tym terroryscie mowi) Dziwnym trafem tez wszyscy trzej bedac w ct jestescie z tego samego gangu i ponownie dziwnym trafem akurat Sonic nie zyje i to wlasnie on wypowiada slowa ze jeden spierdolil. My mamy uwierzyc ze jest to jakas rozmowa wyrwana z kontekstu o sytuacji sprzed kilku rund i akurat jemu sie ona przypomniała? Jak dla mnie sprawa jest oczywista i na discordzie/tsie mowil o tt ktorego pod koniec klipu zaczal gonic venom. Dziekuje :). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 131 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Wyjaśniłem sprawę tutaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 131 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi