kebescds 1 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Oj ja to mam pecha, grałem sobie na serwerze i budowałem, kiedy nagle ktoś mówi: „weszłem [KARTQU]”. Na spokojnie odpowiedziałem, że mówi się „wszedłem”, bez żadnych złych intencji. Jednak ta osoba zareagowała agresywnie, wyzywając mnie od „cweli” i innych. Przez mikrofon powiedziałem, że szkoda, że nie ma admina, bo obraża moje uczucia. Wtedy on odparł: „Ja mam admina, cwelu jebany i co teraz”. Byłem w szoku. Sprawdziłem regulamin, żeby upewnić się, czy admin może się tak zachowywać, i okazało się, że wyzywanie jest tam zabronione. Zastanawiałem się, dlaczego KARTQU sam sobie nie dał bana :)) Od tego momentu odpaliłem nagrywanie. Po kilku mapach wróciłem na serwer i trafiłem na opiekuna @ N3X1320 Zapytałem go, czy admin może wyzywać graczy. Początkowo pokiwał głową, że „tak, dla jaj”, ale później potwierdził, że nie wolno. I cicho pod nosem powiedział: „pewnie KARTQU”. Powiedziałem mu więc, że KARTQU mnie zwyzywał i nie nałożył na siebie żadnej kary. N3X praktycznie mnie zignorował bądź już zaczął działać i pisać z nim na pw. Powiedziałem z nutą ironii, że powinniście zmienić regulamin, bo zawiera poważny błąd – najwyraźniej można wyzywać innych szczególnie Admin może. Po wielu próbach przekonania ich do działania, @ N3X1320 w końcu z wielkim oporem [po mapie], dał KARTQU muta na 30 minut. Długo im zajęło pisanie na czacie admina jak to rozwiązać a KARTQU mógł po prostu nie odpierdalać lub przeprosić hehe :DDDD Na dodatek ja również zostałem zmutowany za UWAGA „prowokowanie”, bo powiedziałem, żeby założyli kaganiec jego koledze który napisał do mnie pajacu [KaraK]- Polecam obejrzeć film Tutaj mogłeś nie ogarnąć, dlaczego to powiedziałem, a powiedziałem to ponieważ ↑ on oczywiście muta nie dostał B) Zostałem potraktowany jak niewygodny problem – tylko dlatego, że ośmieliłem się zwrócić uwagę na to, że admin mnie obraził wielokrotnie i domagałem się reakcji w efekcie dostałem bezsensownego muta Rozumiem @ N3X1320, że to twój kolega czy kim on jest dla ciebie, ale jak odjebał to reaguj i nie mutuj mnie bez sensu, gdyby nie moja wytrwałość to ja nie wiem... Miałem tego nie pisać, ale... Składam to zgłoszenie przede wszystkim po to, aby @ -_- mógł je zobaczyć i ujrzało światło dzienne ☼ Qesik wykonuje naprawdę świetną pracę przy tych serwerach, dlatego proszę, nie psujcie jego wysiłków i nie róbcie tam pierdolnika lub starajcie się to kontrolować. Choć nie mam nagrania jego obraźliwych słów, zapewniam, że nie pisałbym tego tematu, gdyby to się nie wydarzyło. W przeciwnym razie N3X132 z pewnością nie nałożyłby na niego bana na voicechat. A jeśli Admin miał chwilowy problem z emocjami, mógł po prostu wyciszyć mikrofon. Sam jestem człowiekiem przeklinam bawię się tą gierką, ale ty przeszedłeś samego siebie :DD Film wrzucam tutaj, bo na forum jest limit do 1,46MB: https://medal.tv/pl/games/neverwinter/clips/jy1N9gTmG46zHoGR6/hLB46xEhFXWm?invite=cr-MSxvREMsMzI0OTYyODE4LEZPUl9ZT1U 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N3X1320 77 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Kartqu dostaje ostrzeżenie a za następne takie wyczyny wyleci z administracji Co do twojego mute był słuszny dostałeś go od kartqu za nadużywanie mikrofonu przeszkadzało to innym graczom. dzięki za zgłoszenie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi