bbydny 0 Opublikowano Sobota o 16:50 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:50 Nick: bbydny Server: [145.239.24.226:27015] cod201.cs-classic.pl Link: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:931223397&advType=steamid&Submit Admin zbanował mnie bo co chwile go zabijałem, nie sprawdził mnie, nic nie zrobił tylko ze względu na moje konto otrzymałem bana, który został wystawiony niesłusznie. Liczę na poprawę ze strony administracji i radziłbym zmianę zarządu, ponieważ takie zdarzenia nie powinny mieć miejsca. Pozdrawiam `bbydny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vollt3r 4 Opublikowano Sobota o 17:04 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:04 Hej cześć. Nawet nie wiesz kiedy a byłeś obserwowany. Jeśli chcesz pomóc sobie w ub to proszę podesłać profil Faceit, albo profil głównego konta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbydny 0 Opublikowano Sobota o 18:56 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:56 main acc: https://steamcommunity.com/id/dezyderydanydeny/ Trzeba mnie dodać do znaj, bo publicznego profilu nie zrobię ze względu na scamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vollt3r 4 Opublikowano Poniedziałek o 11:12 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:12 Witam ponownie. Graczu bbydny a raczej Hades. Nie jestem pewien jak wolisz żeby się do ciebie zwracać więc będę używał 2 nicków. Pierwszą rzeczą do której chciałbym się odnieść jako forma dowodów to właśnie te dwa konta. Grałeś z początku na naszym serwerze z konta Hades gdzie nie było żadnych zastrzeżeń do ciebie. Grałeś na tym koncie przeciętnie bez większych akcji "brudnych". Nagle wchodzisz z innego konta i zaczynasz grać lepiej, co więcej zaczynasz widzieć ludzi których nie masz prawa widzieć. Oba te konta zostały porównane i niestety jako jedna osoba na koncie "bbydny" znacznie więcej wiesz a dodatkowo to konto jest świeże, dopiero co założone. Druga sprawa to fakt że po sprawdzeniu twoich statystyk obu kont na jednym z nich masz znacznie większy % zrobionych HS. Jako trzeci dowód i już ostatni przedstawiam shoty demka w którym nie musze się rozpisywać bo można samemu zauważyć jak pięknie sobie radzisz celując przez ściany. 1. Na tym celujesz w gracza który gra klasą cichy zabójca 2. Tu dziwnie celownik znajduję się centralnie na graczu z longa 3. Tu również celownik już na głowie przez ścianę 4. To samo jak w filmiku nr3 5. Tu jest wisienka na torcie. Mam perk peleryna, a ty strzelasz się z innym graczem. Nagle mylisz sobie graczy wcelowujesz się przez ścianę na niewidzialnego Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego oglądania 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelul 59 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Dowody zostały przedstawione a sam zbanowany nie wykazuje zainteresowania tematem. Ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelul 59 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi