lurk 0 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Nick: lewis Serwer: jailbreak Link do bana: nie ma na sourcebansach banow na ct Dostałem bana z powodem "Gra pod kille" w momencie w ktorym zabijałem tylko i wyłącznie graczy, którzy celowo utrudniają rozgrywke lub próbują oszukiwać, co równa się z nie wykonywaniem poleceń, jeśli któryś z zamieszanych guardów czy adminów ma dowód na to że rzeczywiście zabijałem nie słusznie to chętnie je zobacze. Jeśli ich nie macie to bardzo chętnie wytłumacze kilka sytuacji które według specjalistów wyglądały jako gra pod kille. Byłem w ct od początku mapy pierwsze co wy widzieliście jako gra pod kille to rozstawienie ludzi na markerze po czym dałem nakaz skakania, ponieważ byli blisko gr'a i nie chciałem żeby wpisali !cele co równałoby się z łatwym buntem, dlatego zaczałem zabijać osoby które nie skakały ale jak zauważyłem że musiałbym wybić 3/4 żywych tt stwierdziłem, że ożywię osoby które zabiłem. Później zabiłem gracza który celowo się ociągał idąc z resztą grupy po markerze co dzieję się cały czas w przypadku Vouusiego, którego zabiłem, robi to za każdym razem, następna sytuacja to zabicie dwóch tt (Teksano i Rysia) na climbie, którzy próbowali oszukać wskakując na inny (wyższy) stopień niż rozkazał warden, co dla mnie równoznaczne jest z oszukiwaniem i powodem do zabicia. Edytowane 4 Lutego przez lurk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teksano 68 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Równie dobrze twoim tokiem myślenia powinniśmy miec "HELL JAIL" non stop podczas rozgrywki tak? Rozumiem zabijac za doslownie wszystko gdy wiezniowie notorycznie sie buntują. Rozumiem, że czasami wkurwia jak ktos na zlosc idzie zamiast biec itp... jednak zabijanie odrazu za ociąganie się czy tez wskoczenie na drugi stopien climba bez dania szansy na poprawe to zwykłe chamstwo i oczywista gra pod kille. Więzniowie sie nie buntowali, korzystali z mapy a ty mimo to zabijales za najmniejszy błąd. Jak dla mnie ban sluszny jednak moim skromnym zdaniem moglby byc tak chociaz o połowe krótszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lurk 0 Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Ty nie masz pojęcia o czym piszesz, zabijałem za celowe utrudnianie prowadzenia, jak warden mówi żeby dobiec, a ktoś idzie i robi za każdym razem dokładnie to samo MÓWIE O VOUUSIM, który notorycznie się ociąga za każdym razem to samo i już kilkukrotnie został za to zabity, dobrze wie, że moge go za to zabić. Nie zabijałem za ruszenie się na totalnym czy kogoś kto miał zeusa, a nie powinien mieć, wy mylicie pojęcia. Staram się ułatwić prowadzenie nowej osobie, która nie wie jak sobie poradzić z takimi cwaniakami, którzy celowo próbują zrobić jej pod górkę lub wykorzystać to że do końca nie ogarnia. Nie złamałem żadnego punktu w regulaminie, nie bądzcie śmieszni. edit1. dobrze wiemy, że dostałem bana za to że jestem lewisem, jak to kiedyś ktoś powiedział ale jak już chcecie się wpierdalać w takie gówno to miejcie realny powód. to jest dokładnie to o czym mówię, większość z w was w administracji, nie macie pojęcia kogo, za co i w jaki sposób karać, nie macie żadnego wyczucia. Banujecie mnie na 250 rund za "gre pod kille" w momencie w którym od wejścia na serwer zabiłem 3 osoby w kontrowersyjnej sytuacji. Edytowane 4 Lutego przez lurk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofly 0 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Lewis ja ci powiem tak, zabijałeś non stop każdego za przewinienie choćby nawet na jedną sekundę nie ruszania. Jak prowadzący powtarzał polecenia w trakcie to też zabijałeś pomimo że wiedziałeś że powtarzał. Sądzę że ban na te 250 rund był za duży z mojej strony i jeśli byłbyś chętny możemy pójść na ugodę od 40 do 50 rund. Tylko bym cię prosił raz a dobrze żebyś nie robił trochę rzeczy które odbywały się na evencie "Hell Jail". Jeśli jesteś chętny na taką ugodę daj od siebie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lurk 0 Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 5 minut temu, Sofly napisał(a): zabijałeś non stop każdego za przewinienie choćby nawet na jedną sekundę nie ruszania. Jak prowadzący powtarzał polecenia w trakcie to też zabijałeś pomimo że wiedziałeś że powtarzał. Tego to totalnie nie czaje i nie wiem o jakich sytuacjach mówisz, poza tymi killami, które już wcześniej opisałem. Jedyne co sobie przypominam to zabicie Rysia, który zaczął biec w moją stronę, zamiast zatrzymać się na środku lasera razem z resztą grupy (zgodnie z poleceniami) i zabicie ciebie po tym jak mi ukradłeś pistolet. Jeśli rzeczywiście masz jakieś nagrania lub po prostu pamiętasz inne sytuacje o których wspominasz, to bardzo chętnie sobie przypomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 138 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Wejdź na serwer to zdejmę Ci tego bana. Faktem jest, że zdarza Ci się grać pod kille - jeżeli jest możliwość to bardzo bym prosił o stosowanie karniaków. Podoba mi się to, w jaki sposób ostatnio prowadzisz. Nie ma z Tobą większych problemów, więc mogę zastosować taryfę ulgową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 138 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi