kRR 178 Opublikowano 22 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Nick: Souljaboy Serwer: jb Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&advSearch=souljaboy&advType=name Siema tu wyrwany chwast, chciałbym porozmawiać oraz popisać z kolegami z tiktoka na codzie ale nie mogę ponieważ iż aczkolwiek "trollowałem oraz byłem toksycznym graczem i prowokatorem" na dżejlbrek. A i jakby jeszcze dało radę poprosiłbym jeszcze o ub na discordzie... bo również chciałbym tam porozmawiać z kolegami z tiktoka. 2 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vollt3r 6 Opublikowano 22 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Jestem co najwyżej za tym żeby zdjąć gaga. Tyle z mojej strony 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonus 31 Opublikowano 22 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 Miły gracz ja bym odbanował pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelul 65 Opublikowano 22 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2025 mute i gag nie został nadany na CODzie więc to nie my będziemy decydować o jego odbanowaniu @ Vollt3r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vollt3r 6 Opublikowano 23 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2025 13 godzin temu, Kelul napisał(a): mute i gag nie został nadany na CODzie więc to nie my będziemy decydować o jego odbanowaniu @ Vollt3r @ Kelul ja nie decyduje, wyrażam swoje zdanie misiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 24 Lutego 2025 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 Sposób w jaki został napisany ten temat dalej jasno mówi, że takie UB nie powinno mieć miejsca 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 24 Lutego 2025 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2025 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi