JuanPablito1978 1 Opublikowano Poniedziałek o 11:09 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:09 Nick: ULANNNNN (wtedy chyba juanpablito) Serwer: COD MOD CS2 (wtedy codmod cs:go) Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=JuanPablito&advType=name Witam, przychodzę z tematem po 3 latach. Tak jak widać na ss niżej składałem już odwołanie od bana i zostało ono rozpatrzone negatywnie. Powróciłem do pykania sobie w cs po dłuższej przerwie i naszedł mnie sentyment i dobre wspomnienia siedzenia całymi dniami na tej serwerowni, a szczególnie na serwerze CODMOD. Bez zbędnego przedłużania prosiłbym o unbana i jedynym moim usprawiedliwieniem jest to, że już jestem jedynym mieszkańcem mojego adresu (naprawdę nie kłamałem bo po co po 3 latach miałbym podtrzymywać jakąś głupotę ). Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Pozdrawiam serdecznie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 941 Opublikowano Poniedziałek o 18:21 Właściciel Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:21 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi