JuanPablito1978 1 Posted March 3, 2025 Share Posted March 3, 2025 Nick: ULANNNNN (wtedy chyba juanpablito) Serwer: COD MOD CS2 (wtedy codmod cs:go) Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=JuanPablito&advType=name Witam, przychodzę z tematem po 3 latach. Tak jak widać na ss niżej składałem już odwołanie od bana i zostało ono rozpatrzone negatywnie. Powróciłem do pykania sobie w cs po dłuższej przerwie i naszedł mnie sentyment i dobre wspomnienia siedzenia całymi dniami na tej serwerowni, a szczególnie na serwerze CODMOD. Bez zbędnego przedłużania prosiłbym o unbana i jedynym moim usprawiedliwieniem jest to, że już jestem jedynym mieszkańcem mojego adresu (naprawdę nie kłamałem bo po co po 3 latach miałbym podtrzymywać jakąś głupotę ). Proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Pozdrawiam serdecznie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,986 Posted March 3, 2025 Root Share Posted March 3, 2025 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts