DelfinLFT1 0 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Nick: DelfinLFT Serwer: jb Link do mute :https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&searchText=DelfinLFT Siema chciałbym prosic o skrocenie perm muta którego nadal mi borowka mam powod 1 jak gralismy na macie spy_spy zabio mnie cheater dlatego sie wydarlem ą przez to że mam gada bie pod Boczny przyciszk kliknol mi sie jak podnioslem myszka chciałbym bardzo za to przeprosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 681 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Hej Jeżeli mnie pamięć nie myli - wszedłeś na serwer i pierwsze co zrobiłeś to krzyknąłeś przez mikrofon Miałeś już 16 blokad. Żadna z nich w żadnym stopniu nie zadziałała i dalej w kółko robisz to samo. Nie wyciągasz żadnych wniosków, krótsze kary nie działają. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelfinLFT1 0 Opublikowano 9 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 17 godzin temu, GryTrean napisał(a): Hej Jeżeli mnie pamięć nie myli - wszedłeś na serwer i pierwsze co zrobiłeś to krzyknąłeś przez mikrofon Miałeś już 16 blokad. Żadna z nich w żadnym stopniu nie zadziałała i dalej w kółko robisz to samo. Nie wyciągasz żadnych wniosków, krótsze kary nie działają. Powtarzam tak jak napisałem że nje zrobiłem to specjalnie akurat juz wyciagam wnioski bo juz mnie tak nje mutuja Każdemu sie zdarza nawet o duzo starszych ludzi którzy grając na jb ą maja po 30 lat ą ja nje musze podawac swojego wiekj 16 godzin temu, Rysiu tak to ja napisał(a): Ostatnio też miałeś akcje jak napisałeś cworda , wyszedłeś i zmieniłeś nick aby uniknąć kary. Zdecyduj się czy przychodzisz pograć w jb czy powyzywać graczy Chodzi mi glownie o teksano wyzywa obraza ą nie dostaje perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 140 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Decyzja administracji: 1) Śpiewasz piosenkę o JailBreaku i dostajesz unmute (ciekawe na jak długo XD) 2) Zapraszam za miesiąc Choice is yours 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 140 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi