prawe_jondro 0 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Nick: prawe_jondro Serwer: Każdy Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:521370810&advType=steamid Z góry chciałbym podziękować za pomoc którą uzyskałem na Discordzie. Przechodząc do samego bana chciałbym przeprosić za czyny których się wtedy dopuściłem mimo, że większości z nich nie pamiętam ale mogę zapewnić, że po tych 4 latach jestem bardziej wyrozumiały i myślę, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Pozdrawiam i mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 139 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi