Mejzuuu 0 Opublikowano 27 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2025 (edytowane) Nick:Mesjasz✞✞✞ Serwer:Supermoce Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:634910738&advType=steamid&Submit witam pisze z prosba o odbanowanie mnie z serwera jailbreak z tego iz powodu ze przytakuje gralem na cheatach na wh ale nie wiedzialem ze jestem w stanie poznac tak super ludzi na tym serwerze jak i na jailbreak i przestalem grac na tym wh ale juz bylo za pozno jak widac Chcialbym bardzo przeprosic administracje serwera oraz graczy ktorzy przebywali na tym serwerze w tamtej chwili obiecuje ze nie bede juz grac na cheatach i przepraszam za to co zrobilem wiecej grzechow nie pamietam i za wszytskie za Zaluje Z gory dziekuje za rozpatrzenie mojej sytuacji i milego dnia/wieczoru (Mega mi zalezy wiec prosze o wybaczenie) Edytowane 27 Marca 2025 przez Mejzuuu 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 984 Opublikowano 28 Marca 2025 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2025 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi