ŁUKASZX 0 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Nick: ŁUKASZ Serwer: JB Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_0:1:707737489&Submit\ Witam, pisze z prośba o unGAGA ponieważ perm gag nie jest tutaj wskazany, chciałbym dostać JAKIEKOLWIEK uargumentowanie z jakiego powodu dostałem tego permgaga. Wiem że czasem jestem porywczy ale moim zdaniem perm jest zdecydowaną przesada nawet patrząc na mojego ostatniego gaga który byl ponad 3 tyg temu i dlatego chciałbym przedyskutować tego gaga. https://ibb.co/pvnhRnJ8 chciałbym jeszcze odwoływać się do tych słów które wydał guard Zyvern. Te słowa to zwykła manipulacja mój ostatni gag za cwirda był ponad 3 tyg temu jak nie więcej. Także „moje każde wchodzenie na serwer to pajacowanie” to też zwykła manipulacja ponieważ przeważnie nie pajacuje a gdy niby pajacuje to jest to wymiana zdań z nieradzącą sobie administracją serwera. jeszcze pozwolę sobie dodać kolejną rzecz mianowicie ja dostałem międzyinnymi perma za prowokacje, więc proszę wytłumaczyć mi co robi administrator NEX.sam jawnie mnie prowokuje. Nie jest to pierwsza sytuacja jak specjalnie to robi, wydaje mi sie ze nie jest to stosowne zachowanie jak na administratora z punktu graczy i mnie ktory za prowokacje dostał perma. W dodatku administrator pisze farmazony oskarżając mnie o ciągłe łamanie regulaminu a przypominam nie robię tego od ponad trzech tygodni.Mam nadzieje offen ze wyciągniesz z tego konsekwencje a mi cofniesz tego niesłusznego gaga. https://ibb.co/QF4KPHxq https://ibb.co/Gv0zcCv6 https://ibb.co/sdx9pTc3 kolejne pomówienie że rozkręciłem sam ze soba drame na dc ja tylko odpisywałem na rzeczy które napisała do mnie administracja więc nie widzę sensu w tym co tutaj napisałeś a co do tych wiadomości to tylko te w kierunku administracji są prawdziwe reszta jest normą ponieważ jest pisana w żartach do moich kolegów z discorda, kolejna sprawa jest taka że inni gracze dostają po 20 gagów i still nie mają perma więc jest w chuj nie równe traktowanie graczy na tym serwerze po prostu jestem dla was nie wygodny i oczywiście musicie w najłatwiejszy sposób sobie radzić plus sami dobrze wiecie że przez takie wasze zachowanie stracicie tylko WY ponieważ przez to co odpoerrdala administracja i jakie jest kolesiostwo gracze sami oechodza https://ibb.co/WNFKnRTH https://ibb.co/Y4Ky5cLZ Edytowane 14 godzin temu przez offen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 681 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Dzień dobry, Na początek: Regulamin forum: Cytat 26. Zakazane jest pisanie tzw "Double Post", by dodać nową treść, użyj opcji "Edytuj". nawet pisząc odwołanie od kary zdołałeś złamać regulamin forum dwukrotnie. Byłeś karany za tego typu wybryki na serwerze już dziesięciokrotnie. Kary się zwiększały - dostawałeś gagi na tydzień i mute na ponad miesiąc. Żadna z tych kar w dalszym stopniu na Ciebie nie podziałała i za każdym razem chwilę po powrocie z niej robisz to samo. Wykorzystujesz argument, że minęły aż trzy tygodnie od Twojego ostatniego gaga (zapomniałeś dodać, że gag był na tydzień, więc zasadniczo tygodnie minęły dwa). Pozwoliłem sobie przejrzeć Twoją historię wiadomości sprzed tych ostatnich dwóch tygodni. Na wszystkie wybryki zabraknie nam miejsca w bazie danych forum, więc pozwolę sobie wrzucić kilka wybranych. To kilka wybranych screenów z pierwszych kilku stron logów. To, że przez ostatnie dwa tygodnie nie byłeś karany nie znaczy, że się normalnie zachowywałeś. Dzisiejszy gag się pojawił za wiadomość do Karaka "ciebie tez bytm zwyzywal bo juz mnie denerwsujesz". Nie wykazujesz absolutnie żadnej poprawy ani skruchy. Nawet pisząc odwołanie zdołałeś rozkręcić sam ze sobą dramę na discordzie. Skoro krótsze kary nie działają, to chyba oczywistym jest, że teraz dostęp do chatu straciłeś już na zawsze. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.SKR. 88 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Witam chcialbym się odniesc do kilku rzeczy porusznych pod tą prośbą o ub. Mam lekkie przeczucie ze osoba wypowiadajaca sie pod ta prosba jest albo lekko strona albo nie umie podjesc do sprawy patrzac na nią z boku. Albo i to i to to wskazuje na jeden i ten sam problem ktorym jest tak przez wszystkich slyszane i kojarzone "kolesiostwo". Tak wiem wiem w wielu oczach jestem uwazany za osobe ktora sama tez robi kolesiostwo bla bla bla. Tylko ze musze wam otworzyc oczy i jedną jedyna najwieksza roznica jest to ze NIE JESTEM W ADMINISTRACJI. Nawet jesli bym robil wszystko aby moi koledzy mieli latwiej to gdzie to sie ma do tego co moze spowodowac kolesiostwo u osob bedacych na wyzszym stanowisku. *Ale przeciez skr co ty pierdolisz nie ma zadnego kolesiostwa nie jestes w stanie nam tego udowodnic* OTOŻ KU#wa JESTEM chcialbym zaczac od poczatku wpisu grytreana ktory w pierwszych slowach dyskredytuje pokazuje jakim debilem jest osoba ktora napisala prosbe o ub bo przeciez to jest jasne ze jak nowa osoba wbija na jb nigdy wczesniej nie uzywala forum od zawsze jest uzytkownikiem tylko discorda bedzie wiedziec ze odpowiada sie na forum po przez edycje tekstu. I specjalnie przez to lamie regulamin forum bo ma bardzo wysrane na jakie kolwiek zasady. No tak bo wlasnie o to chodzi o to aby pokazac ale jam jestem MAdry a on glupi sluchajcie sie mnie a nie go. Czysta manipulacja ale zeby nie bylo odniose sie do dalszej czesci jego wypowiedzi ktora ma na celu tylko i wylacznie bezczelne przepchanie bana i jak najwieksze zdeskrydytowanie uzytkownika i nicku Łukasz. Co do ilosci banow ciezko sie nie zgodzic bo jest ona prawidlowa brawo umiesz liczyć ale chyba za bardzo poleciales bo pytanie czy slusznosc kar i ich dlugosc jest adekwatna. Rozlozmy te gagi i muty na czynniki pierwsze 7 gagow Z czego 4 gagi sa rowne lub ponizej 30minut Jeden gag jest na dwie godziny I dwa gagi sa na tydzien Oczywiscnie nie sa w takiej kolejnosci jak to napisalem tylko sa pomieszane. Raz wyzszy raz nizszy gdzie tu kurwa konsekwencja albo to moze poprostu wynika z niekompentencji coniektorych. Tak czy inaczej powiedzcie mi jak taki styl wyciagania konsekwencji moze miec wplyw behawioralny na tego typu osoby. Prestesje mozecie miec tylko do siebie. A to nie wszystko. Sa jeszcze 3 muty "i to juz jest ciekawsze" *2h *tydzien*4wk40min Nie chce sie czepiac ale tutaj chyba tez jest tak ze zaczyna sie od upomnienia potem daje sie najnizsza mozliwa a dopiero pozniej wpierdala sie bana na 2 h dzien itd itd. No ale przeciez dopuki kolezka nie wbil do mnie do gangu to kazdy na niwgo sral i 30minutowki starczaly ale jak juz zaczal robic cos nie tak z [crips]przed nickiem to zaczelo swedziec w oczka i kolezki trzeba sie pozbyc. Na sam koniec pieknie odniosles sie do logow z czatu racja dzban uzywa niecenzuralnych slow i smieszkuje w sposob ktory ci sie nie podoba albo poprostu go nie rozumiesz przykre ze musisz pokazywac rzeczy wyciagniete z kontekstu no tak ale zapomnialem ze takimi rzeczami bardzo latwo manipulowac. Moglbym odniesc sie jeszcze do np innych graczy co maja po 20 kar na swoim koncie a do tej pory sie nie doczekaly swojego perma albo moglbym odniesc sie do jawnego chronienia ziomkow z gangu i pchania ich na sile w szereregi administracji albo wychwalania ich w oczach offena aby dostawaly nagrody w eventach albo innych ciekawych rzeczach ale tym juz kazdy slyszal kazdy to wie. I tak na sam koniec TE SAME OSOBY WYSMIEJA MNIE POD TYM POSTEM NAPISZA KOLEJNE PIEKNE SPOSTRZEZENIA WYCIAGNIETE Z DUPY BEZ ZADNYCH DOWODOW. I WYJDZIE ZE MAJA RACJE BO POPROSTU GLOSNIEJ I DLUZEJ SZCZEKAJĄ. Pozdrawiam Skr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 140 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Robisz syf na serwerze i się dziwisz, że dostajesz gaga: Jedyny punkt zaczepienia to fakt, że 2 dzieciaków jeszcze nie dostała permgaga za podobne zachowanie. Mogę cię jednak zapewnić, że są na dobrej drodze do tego i dołączą do ciebie jeżeli nie zmienią zachowania. Zmień mental, przestań wyzywać ludzi bezpodstawnie to pomyślę nad ungagiem. Jeżeli chcemy już tak wyciągać wiadomości z DC to wczoraj ładnie się popisałeś, kiedy na przywitanie dziobaka razem z Idkiem przekazaliście mu pozdrowienia słowem "spierdalaj". Discord żyje swoim życiem i nie wyciągam takich samych konsekwencji wobec wiadomości na nim bo też byście dostali tam permgaga - ja z resztą też bym musiał. Przestań się niepotrzebnie rzucać, graj sobie na serwerze to ungaga na pewno dostaniesz. Aktualnie próbujesz zrobić aferę z niczego a sama twoja nieświadomość błędów kompletnie nie skłania mnie do tego, żeby ci tego ungaga nadać. @ GryTrean Bardzo ładnie wypunktował - w tej kwestii raczej nie ma nic więcej do dodania. 6 godzin temu, .SKR. napisał(a): No tak bo wlasnie o to chodzi o to aby pokazac ale jam jestem MAdry a on glupi sluchajcie sie mnie a nie go. Jeżeli grasz na serwerze - akceptujesz jego zasady. Jeżeli piszesz na forum - również akceptujesz jego zasady. To, że @ GryTrean to wypunktował nie musi znaczyć, że się wymądrza - dla mnie jest to po prostu pokazanie ignorancji ze strony składającego prośbę. Jeżeli nie potrafi zapoznać się z zasadami pisania prośby o UB to jaka jest szansa, że zaznajomi się z zasadami panującymi na serwerze? 6 godzin temu, .SKR. napisał(a): Tak czy inaczej powiedzcie mi jak taki styl wyciagania konsekwencji moze miec wplyw behawioralny na tego typu osoby Nie jesteśmy ani behawiorystami ani instytujcą oświaty, żeby edukować graczy w zakresie netykiety i zasad moralnych, którymi powinni się kierować. Od tego są inne osoby i miejsca. Administracja egzekwuje regulamin i jeżeli ktoś się do niego nie dostosowuje przez tak długi okres to znaczy, że poprzednie kary nie działają i trzeba zastsować bardziej dosadne środki. 6 godzin temu, .SKR. napisał(a): Nie chce sie czepiac ale tutaj chyba tez jest tak ze zaczyna sie od upomnienia potem daje sie najnizsza mozliwa a dopiero pozniej wpierdala sie bana na 2 h dzien itd itd. No ale przeciez dopuki kolezka nie wbil do mnie do gangu to kazdy na niwgo sral i 30minutowki starczaly ale jak juz zaczal robic cos nie tak z [crips]przed nickiem to zaczelo swedziec w oczka i kolezki trzeba sie pozbyc. Jeżeli ktoś notorycznie łamie regulamin to administracja ma ode mnie nakaz dawania kar dłuższych a najlepiej permanentnych blokad na chat / VC - takie osoby niepotrzebnie marnują energię administracji, która może być spożytkowana na ciekawsze rzeczy rozwijające serwer. Co do drugiego zdania to jest totalna głupota - kompletnie się to wyklucza z twoim założeniem ze zdania wyżej. Dosyć logiczne, że kary się skalują a zazwyczaj na początek administracja daje 30-minutowe blokady a potem o wiele dłuższe. 6 godzin temu, .SKR. napisał(a): Moglbym odniesc sie jeszcze do np innych graczy co maja po 20 kar na swoim koncie a do tej pory sie nie doczekaly swojego perma albo moglbym odniesc sie do jawnego chronienia ziomkow z gangu i pchania ich na sile w szereregi administracji albo wychwalania ich w oczach offena aby dostawaly nagrody w eventach albo innych ciekawych rzeczach ale tym juz kazdy slyszal kazdy to wie. I tak na sam koniec TE SAME OSOBY WYSMIEJA MNIE POD TYM POSTEM NAPISZA KOLEJNE PIEKNE SPOSTRZEZENIA WYCIAGNIETE Z DUPY BEZ ZADNYCH DOWODOW. I WYJDZIE ZE MAJA RACJE BO POPROSTU GLOSNIEJ I DLUZEJ SZCZEKAJĄ. Z pewnością tak jest. W administracji nikt nie ma żadnej innej wartości poza kolesiostwem i znalezieniem sposobu jak zrobić na złość tobie i reszcie ekipy. Szczerze mówiąc to jestem już zmęczony twoim szukaniem jakiejś spiskowej teorii. Zachowujesz się, jakbyś miał klepki na oczach i ślepo wierzył w swoją ideę bez żadnych dowodów. Abstrahując od faktu, że ty @ .SKR. również nie zastosowałeś się do regulaminu, mimo że grasz o wiele dłużej - dla mnie cała sytuacja to jest jakaś abstrakcja zamiast szukać konspiracji i stawiać siebie w roli ofiary to po prostu zacznijcie grać bez robienia specjalnie ludziom pod górkę. Jedyne co zdołałem wywnioskować z tego tematu to fakt, że któryś już tydzień z rzędu na siłę próbujecie znaleźć winę u administracji a nie macie chwili, żeby się zreflektować nad swoim zachowaniem i przemyśleć, czy wasze zachowanie na prawdę jest na miejscu. Edytowane 12 godzin temu przez offen 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 140 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi