hawaj123 1 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Wzór Nick: Alex Serwer: Jailbreak Link do bana: ban na ct chcialbym wniesc o ub, poniewaz dostalem bana za jednego freekila zrobionego na guardzie, za co w nastepnej rundzie dostal freedaya swoją drogą (ale chyba bylo to dla niego za malo), ban na 25 rund, po kilku wymianach zdań z nim ze dostal fd i smieszkowaniu o skladaniu skarg, z niewiadomych mi przyczyn wtracił sie wybitny i bardzo aktywny czlonek administracji, najprawdopodobniej borowka ktory wjebal mi bana na 100 rund nie wiem z jakiej racji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 682 Opublikowano 14 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 4.2 Celem prowadzącego jest zapewnienie, że każdy więzień ma realną szansę na wykonanie polecenia. Czas na jego realizację powinien być odpowiednio długi, a odliczanie czasu pozostaje w gestii prowadzącego. 4.5 Prowadzący ma obowiązek wyprowadzić na mapę/zabawę jak największą ilość Osób. 4.9 Prowadzący ma zakaz wydawania polecenia, które będzie skutkowało gwarantowaną śmiercią. 9.10 Nieznajomość regulaminu: Kick z CT / Ban 50 rund. 9.12 Gra pod zabójstwa(patrz punkt 4.18): Ban 250 rund. 9.15 Administrator ma prawo podjąć decyzję o karze innej niż ta wymieniona w taryfikatorze. Taryfikator służy do pomocy przy wymierzaniu kary. 8.14 Kłócenie się z administracją: Ban 10 min. Leniwy jestem, więc wkleję wiadomość którą pisałem do offena po sytuacji: Hawaj na mountaincrafcie poprowadził taką rundę, że: Pierwsze 2 minuty staliśmy w celach i później przed celami. Później nas dał na dół do tej izolatki tam Włączył boxa w izolatce na 11 osób Zostały 4 osoby, dał "jak ktoś chce wziąc udział w zabawie o immunitet to zostaje na dole", po czym dał polecenie "totalny bezruch, rzucam ci molo pod nogi i musisz przeżyć". Zabił za to karaka który został na dole Karak mu dał ctbana na 25rund za tego molotova (4.2, 4.9). Hawaj następne 5 minut się kłócił z karakiem o tego ctbana, karak mu wysyłał punkty do regulaminu itd, ten dalej nie widział nic złego w tym co zrobił, więc mu go ściągnąłem i przedłużyłem na 100 rund za monotonne prowadzenie i niewyciąganie konsekwencji/niezrozumienie błędu. W momencie całego zdarzenia na serwerze było kilka osób z administracji. Na u@ pisaliśmy o sytuacji i nikt nie wkroczył w momencie w którym dostałeś tego bana - ty mimo to dalej się wykłócałeś (ba! próbowałeś się wykłócać nawet na kolejnej mapie), a teraz piszesz odwołanie, więc zapewne dalej nie widzisz nic złego w tym, co zrobiłeś. Banowanie (czy to na serwer czy na CT tak jak w tej sytuacji) to nie jest tylko kara na zasadzie "e dobra, jak coś odwalę to najwyżej dostanę bana", tylko z tych kar masz wyciągać wnioski i zrozumieć dlaczego to, co zrobiłeś było niezgodne z regulaminem, a mam wrażenie że ty w dalszym ciągu tego nie widzisz. W momencie jak to robiłeś na serwerze było co najmniej kilku nowych graczy - czym chcesz ich zachęcić do zostania na serwerze? Rundą, gdzie wybijasz wszystkich więźniów oprócz 4 boxem, jednego zabijasz molotovem, a reszcie robisz odmieńca? To już nawet ja miałem ochotę walnąć quita po tej rundzie, a co dopiero nowi gracze. Nie byłeś w CT pierwszy raz. Doskonale wiesz na czym polega gra na JB, a mimo to próbujesz udawać teraz świętego pt "przecież to była świetna runda, wszystko było ok!". Cmon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawaj123 1 Opublikowano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia jezeli dla ciebie za monotonne prowadzenie 1 rundy nalezy sie ban na 100 rund to powodzenia, gdzie administracja w momencie w ktorym nie ogarnia mapy po ct daje mini eventy w ktorych malo osob chce brac udzial srednio raz dziennie, po 2 niewyciagniecie konsekwencji, powiedzialem karakowi ze ide przeczytac regulamin i dalem mu freedaya, a jedyne co chcialem mu udowodnic to zeby rzucil mi moly pod nogi zeby rozwiązać wszelkie watpliwosci, gadalismy tez o tym na dc, mowisz rowniez o tym ze nikt z administracji nic ci nie napisal po tym, ale za to powiedzieli nie powiem kto i co, ale moge cie tylko nakierowac ze nie popieraja twojego podejscia jak i samej aktywnosci na serwerze bedac w administracji Cmon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 141 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia W swojej odpowiedzi w żaden sposób nie odnosisz się do oskarżeń w swoją stronę. Próbujesz się zakryć oskarżając administraję, która robi mini eventy - porównujesz to do tego, co zrobiłeś (XD). Dodatkowo próbujesz zbudować narrację, jakoby @ GryTrean był wrogiem serwera, który nie jest akceptowany nawet przez administrację. Dopóki nie trafią do mnie (bądź do odpowiedniego działu) skargi na kogokolwiek poparte dowodami to kompletnie nie mam zamiaru brać takich wypowiedzi pod uwagę. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 141 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi