son1ccs 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2025 Nick: Sonic Serwer: Jailbreak Link do bana: LINK Wracam tu po miesiącu z prośbą o unbana. Chciałbym wykazać tu czynny żal za czyn jaki popełniłem. Wydaje mi się, że z racji mojego zaangażowania w życie serwera, tworzenie dużej ilości kontentu, a także dobrych relacji z dużą liczbą graczy mógłbym się ubiegać o ub. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Czekaj, żebym dobrze to zrozumiał xD W styczniu dostajesz bana za coś niemalże identycznego I po 2 miesiąca odpierdalasz to samo i teraz prosisz o UB? XDDD To nawet jak @ offen będzie na tak, to ja jestem na nie i UB nie otrzymasz za tak spierdolone zachowanie 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi