son1ccs 1 Opublikowano wczoraj o 18:04 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 18:04 Nick: Sonic Serwer: Jailbreak Link do bana: LINK Wracam tu po miesiącu z prośbą o unbana. Chciałbym wykazać tu czynny żal za czyn jaki popełniłem. Wydaje mi się, że z racji mojego zaangażowania w życie serwera, tworzenie dużej ilości kontentu, a także dobrych relacji z dużą liczbą graczy mógłbym się ubiegać o ub. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 951 Opublikowano 8 godzin temu Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Czekaj, żebym dobrze to zrozumiał xD W styczniu dostajesz bana za coś niemalże identycznego I po 2 miesiąca odpierdalasz to samo i teraz prosisz o UB? XDDD To nawet jak @ offen będzie na tak, to ja jestem na nie i UB nie otrzymasz za tak spierdolone zachowanie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 951 Opublikowano 8 godzin temu Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi