Skocz do zawartości

niesłuszny banik [jb]

lewis

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: lewis

Serwer: jailbreak

Link do bana: ban ct (nie ma linka)

Dostałem bana z powodem "nie pilnowanie tt - szukanie jajek", po pierwsze jedyna osoba której to przeszkadzało to jakiś niespełniony guard, tt ani razu się przez to nie zbunotwało, podczas trwania całej mapy bunt miał miejsce tylko raz odziwo w momencie w którym ja prowadziłem i nie miałem jak szukać jajek, a po drugie jajek szukałem tylko w momencie w którym miałem pewność że mogę sobie na to pozwolić. Nie wiem co musiałoby się wydarzyć żeby kamileon dał się zajebać w sytuacjach kiedy mnie nie było. 

Warto też dodać że ban jest na jebane 150 rund, niezły żarcik.

Edytowane przez lewis
dopisek

Kolego sympatyczny tak to mnie nie nazywaj to raz bo ci to w niczym nie pomoże. Napisałeś tutaj o konkretnie mapie jb_millenium_lega gdzie dostałeś ową blokadę. Ale nie przypomina ci się jak mapę albo kilka map wcześniej dawałem Ci upomnienie, że nie powinieneś tak robić i tłumaczyłem nawet dlaczego. To samo było dzień wcześniej. Może masz rację na tym ML kamileonowi nikt się nie buntował ale to nie zmienia faktu, że łamałeś regulamin z resztą wielokrotnie. Za co zostałeś ukarany. ( 150 rund troszkę za dużo, skróciłbym do 50 ) Pozdrawiam ^^ 

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności